Merken
  1. (23)
Haartype
  1. (1)
  2. (2)
  3. (1)
Levertijd
  1. (23)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Wella Haarverf

(23 artikelen)
Bekijk alles
Wella Haarverf (23 artikelen)
Bekijk alles

Wella Haarverf

Wella haarverf brengt uw haar tot leven. Door middel van het zeer uitgebreide kleurassortiment van Wella kun je werkelijk 3D kleureffecten creëren, van subtiele accentuering tot dramatische transformatie. U kunt uw creativiteit optimaal laten zien. Wella haarverf staat bekend om de werkelijk perfectie en de intense en levendige kleur. Wella levert haarverf en permanentstoffen die uw haar niet beschadigen maar juist verzorgen!

Wella Koleston Perfect

De Wella Koleston Perfect is een zeer bijzonder middel om uw haar een andere kleur te geven. De Koleston Perfect van Wella geeft een dekking op licht haar tot 100% van de aanzet tot de punt. De Koleston Perfect van Wella bestaat uit 25% ingrediënten en lipiden die zorg bieden aan het haar. Daarnaast geeft de Koleston Perfect tot wel 66% meer glans aan het haar en beschikt het daarnaast over een 3D haarservice. Mahoni Violet tot speciaal Blond Parel As: 'De Koleston Perfect has it all'!

Wella Color Touch

De Wella Color Touch is een rijke en intensieve semi-permanente haarkleuring. Deze haarverf is de perfecte oplossing voor het opfrissen van dof geworden haarkleuren. Wella Color Touch Plus geeft een dekking van 70% aan het haar en blijft houdbaar tot tussen de 20 en 24 wasbeurten aanwezig in het haar. De Colour Touch van Wella is beschikbaar in ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor u nooit te kort zal komen! 

Veilig Wella Haarverf bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven speciaal voor uw haar! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.