Merken
  1. (6)
Haartype
  1. (4)
  2. (4)
  3. (1)
  4. (2)
  5. (1)
Levertijd
  1. (6)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Wella Masker

(6 artikelen)
Bekijk alles
Wella Masker (6 artikelen)
Bekijk alles

Wella Masker

Wella biedt verschillende soorten haarmaskers die het haar diep hydrateren. Een masker is een belangrijk onderdeel bij een goede verzorging van het haar. Een haarmasker heeft een voedende, beschermende en verzorgende werking. Zo wordt het haar gezonder en verkleint het de kans op gespleten haarpunten. Ook wordt het haar zacht en glanzend van een masker.

De Maskers

JohnBeerens.com biedt verschillende soorten haarmaskers van Wella aan. De haarmaskers zijn speciaal ontwikkeld voor beschadigd, droog, fijn, slap en gekleurd haar. Ook biedt Wella een haarmasker aan die speciaal voor de gevoelige hoofdhuid is. Wella Brilliance masker maakt het haar levendiger en beschermd weerbarstige en gekleurd haar. Wella Enrich masker herstelt beschadigd en droog haar. Daarentegen ontstrest en kalmeert het Wella Balance masker de gevoelige hoofdhuid. Wella Age herstellend masker maakt het haar weer soepel en zijdezacht. Na het wassen van het haar met shampoo en/of conditioner kunnen de haarmasker van Wella worden aangebracht.

Wella Masker online bestellen

Het haar is een belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Geniet daarom van gehydrateerd en verzorgd haar met de maskers van Wella. Een haarmasker kan uw haar volledig herstellen waardoor het er weer gezond uit zal zien. Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven speciaal voor uw haar! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.