Merken
  1. (12)
Haartype
  1. (1)
  2. (2)
  3. (1)
Levertijd
  1. (12)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Wella Oxydanten

(12 artikelen)
Bekijk alles
Wella Oxydanten (12 artikelen)
Bekijk alles

Wella Oxydanten

Veel vrouwen laten hun haren verven bij een gespecialiseerde kapper, omdat de kleur van het haar dan langer houdbaar is. Dit is nu niet meer nodig! Met de Wella Oxydanten krijgt het haar net zo’n goede behandeling als bij de professionals. De kleur van het haar is langer houdbaar en het haar wordt diep verzorgt en krijgt een mooie glans. De Wella Oxydanten zijn er in verschillenden soorten en maten en bevatten verzorgende ingrediënten.  

Oxydanten

Wanneer er voor gekozen wordt om het haar zelf te kleuren, is het uiterst belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste producten. Buiten de haarverf zelf, wordt het vaak aangeraden om oxydanten te gebruiken. Een oxydant is een kleurontwikkelaar die ervoor zorgt dat de haar het optimale kleur en glans krijgt.

De producten

Wella heeft meerdere soorten oxydanten die aangebracht kunnen worden om het haar te kleuren. Zo zijn er producten voor blond, bruin, natuurlijk en rood haar. De Wella Blonder Soft Blonde Cream is speciaal ontwikkelt voor de gevoelige huid. Wella Blonder Soft Blonde Cream voorkomt vochtverlies en is milder voor het haar en de hoofdhuid.  

Oxydanten online bestellen

Johnbeerens.com wilt dat al haar klanten er perfect uitzien en dat het beste uit iedereen gehaald kan worden. Dit is dan ook de reden waarom JohnBeerens.com alleen de beste haarproducten in haar assortiment heeft. Ook bij het kiezen van oxydanten is het belangrijk dat het juiste product met het juiste volumepercentage wordt gekozen. Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven speciaal voor uw haar! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.