Merken
  1. (5)
Haartype
  1. (2)
Levertijd
  1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Wella Service

(5 artikelen)
Bekijk alles
Wella Service (5 artikelen)
Bekijk alles

Wella Service

Wella Service is een lijn die bestaat uit producten die speciaal ontwikkeld zijn voor haarverf behandelingen. Nu kan ook thuis een professionele haarverfbehandeling uitgevoerd worden. De Wella Service lijn biedt producten voor verschillende behandelingen aan die tevens zorgen dat de huid en het haar beschermd wordt. De Wella Service lijn kan worden gebruikt door elk haartype.

Producten

De Wella Service lijn bestaat uit verschillende producten. Zo is er een behandelingen voor nadat het haar is geverfd en een behandeling voordat het haar wordt geverfd. Ook is er een product voor huidsbescherming en een product om de vlekken te verwijderen. De Wella Service Omvorming Voor is een product dat het haar voorbereidt op een omvorming en het haar tijdens de behandeling beschermt. Daarentegen helpt de Wella Service Omvorming Na om chemische resten na het omvormingsproces weer uit het haar te verwijderen. Wella Service Kleur Nabehandeling is een nabehandeling die gebruikt dient te worden na een haarkleuring. Om te voorkomen dat de haarverf in de hoofdhuid trekt kan de Wella Service Crème Huidbeschermer gebruikt worden. Wella Service Kleur Vlekverwijderaar is een substantie die helpt bij het verwijderen van vlekken, veroorzaakt door semi-, demi-, of permanente haarverf.

Wella service online bestellen

Johnbeerens.com wilt dat het beste uit het haar gehaald kan worden. Dit is dan ook de reden waarom JohnBeerens.com alleen de beste haarproducten in haar assortiment heeft. Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven speciaal voor uw haar! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.