2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. 44% Korting Wella INVIGO Sun Color Protection Spray
  Van € 21,99 nu voor € 12,30
  • Tweefasenformule
  • Toegevoegd vitaminecomplex
  • Speciaal voor fijn of normaal haar
  • Beschermt het haar voor of tijdens blootstelling aan zon
  Morgen in huis
 2. Wella Sun Hair & Skin Hydrator Haarcrème
  Van € 19,- nu voor € 15,20
  • Hydraterend
  • Voor haar en huid
  • Geeft de huid een glinsterend effect
  • Kalmeert de huid en het haar na blootstelling aan de zon
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Wella Sun

Het is heerlijk als de zon weer schijnt en iedereen kan genieten van het lekkere weer. Helaas is de zon weldegelijk schadelijk voor het haar. Het haar kan door de zon zeer droog worden en afbreken. Wella Sun is een lijn die bestaat uit producten die het haar beschermen tegen de zon en zorgen voor makkelijke doorkambaarheid en zachtheid van het haar. Door de Wella Sun lijn kan er weer optimaal genoten worden van de zon! 

De producten

De Wella Sun lijn kan het beste gebruikt worden voor en na blootstelling van het haar aan zonlicht. Deze lijn bestaat uit producten zoals , Wella SP Sun Concentrate spray om het haar te beschermen als het in het zonlicht komt, maar ook uit conditioners en een hair & body shampoo die gebruikt kunnen worden na bijvoorbeeld een dagje zonnen. Enkele producten uit deze lijn bevatten vitamine E om de schaden van buitenaf te voorkomen.

Vitamine E

Wella Sun Express Conditioner en Wella Sun Protection Cream Weerbarstig hebben beide vitamine E in de formule zitten. Vitamine E zorgt ervoor dat schadelijke invloeden van buitenaf worden afgestoten. Vitamine E heeft een grote invloed op de conditie van het haar. Het helpt niet alleen de conditie van het haar te verbeteren, maar voorkomt ook haaruitval en helpt de haargroei te versnellen.

Wella Sun online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven speciaal voor uw haar! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag