We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Rossana Kluivert lanceert in april 2012 een eigen sieradenlijn: WISHES by Rossana. De sieradenlijn is ontstaan toen de dochter van Rossana Kluivert op wereldreis ging. Ze wilde haar dochter al het geluk van de wereld wensen en creëerde toen de lijn met de naam ‘Demi’, de dochter van Rossana Kluivert. Met dit sieraad wil Rossana iedereen al het geluk mee geven.

De sieraden bevatten verschillende bedels met ieder een eigen boodschap. Zo staat het Klavertje Vier voor voorspoed en geluk en de Ankh wijst op het eeuwige, goddelijke leven. Het hart zorgt voor liefde en het hoefijzer zal als geluksbrenger dienen en mede als beschermmiddel tegen boze invloeden. Daarnaast bevat het ook het bedeltje met een Olifant die zal staan voor kracht en wijsheid. De Hand van Hamsa biedt persoonlijke bescherming en vrede. De Ohm zal voor eeuwigheid, oneindigheid en balans in het leven zorgen. Als laatste staat de Fu voor autoriteit, macht en de kracht om goed van kwaad te onderscheiden.

De WISHES by Rossana Bracelet Demi bevat: Ohm, Hoefijzer, Hand van Hamsa special, Klavertje Vier, Fu, Olifant.
De WISHES by Rossana Necklace Demi bevat: Ankh, Ohm, twee Klavertjes Vier, Olifant, twee Handjes van Hamsa, Hoefijzer, Hart, Fu.

De sieraden van WISHES by Rossana zijn ideaal om als cadeau te geven aan een dierbare om haar ook al het geluk en liefde van de hele wereld te wensen. De sieraden zijn verkrijgbaar in de kleuren Gold, Silver en Rose, zodat ze bij ieder huidskleur passen.

Heeft u nog vragen over de sieraden van de WISHES by Rossana? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag