We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kappersscharen zijn onmisbare tools voor een professionele kapper. Het kiezen van een goede schaar met hoge kwaliteit is dan ook erg belangrijk. Er zijn verschillende soorten scharen, zoals effileerscharen, coupescharen en rechte kappersscharen voor het normale knipwerk. Effileerscharen worden gebruikt om het haar uit te dunnen. Deze scharen hebben aan beide zijden tanden. De coupescharen worden ook wel enkelzijdige effileerscharen genoemd. Deze scharen worden gebruikt om model te knippen met een zachte lijn.

De meeste kappersscharen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De lengte van een kappersschaar wordt aangeduid in inches. 1 inch is gelijk aan 2,54 centimeter. Met deze inches wordt dan de totale lengte van de kappersschaar bedoeld.

JohnBeerens.com heeft de beste selectie op een rijtje gezet. Bestel dus gemakkelijk en snel op JohnBeerens.com, dé Beautywebshop van Nederland.

Heeft u vragen over de producten van WItte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje