Moroccanoil Boar Bristle Round Borstel 35mm

Nog maar 8 stuk(s) op voorraad
€ 67,90

Belangrijkste kenmerken

  • Natuurlijk varkenshaar
  • 35 mm
  • Voor zacht, glanzend en handelbaar haar
  • Lichtgewicht handvat

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 7290014827141
Merken Moroccanoil
Productkleur Meerkleurig
Diameter 35 mm

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Moroccanoil Boar Bristle Round Brush 35 mm is een handgemaakte borstel die ervoor zorgt dat u haar zachter, gezonder en beter handelbaar wordt. Deze borstel is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals natuurlijke varkensharen. Deze haren stimuleren en masseren tijdens het borstelen de hoofdhuid, waardoor de natuurlijke oliën in het haar opgenomen kunnen worden. De Boar Bristle Round Brush 35 mm is ideaal als hulpmiddel tijdens het föhnen, door de gleuven in de borstel stroomt de warme lucht snel en eenvoudig door het haar, waardoor de droogtijd verkort wordt. De Moroccanoil Boar Bristle Round Brush 35 mm heeft een diameter van 35 mm en is daardoor uitermate geschikt voor korte tot halflange kapsels en het creëren van een slag. 

  • Föhnborstel met natuurlijk varhenshaar
  • Diameter van 35 mm
  • Stimuleert de hoofdhuid
  • Verkort de droogtijd

100% Natuurlijk Zwijnenhaar:

De borstel is gemaakt van natuurlijke zwijnenhaar. Het biedt voeding door de hoofdhuid te stimuleren en te masseren en de natuurlijke oliën van het haar zachtjes langs de schacht te verspreiden. Als resultaat, gezond haar met een prachtige glans en beter beheersbaar. 

Ashwood handvat:

De handvat is gemaakt van essenhouten. Dit hout is licht van gewicht en is hittebestendig. 

Gebruik Moroccanoil Boar Bristle Round Brush 35mm:


Zet de Moroccanoil Boar Bristle Round Brush aan de haaraanzet,  laat daarna de borstel samenwerken met de föhn.  Beweeg de borstel langzaam in gelijke slagen van de haaraanzet tot aan de punt. Om schitterend golvend haar te creëren kan het haar om de borstel opgerold worden. Herhaal dit tot de perfecte vorm bereikt is. 

Resultaat Moroccanoil Boar Bristle Round Brush 35mm:

De borstel bevorderd gezond, glanzend en handelbaar haar. Het resultaat bij herhaald gebruik wordt het haar zachter, beter beheersbaar en gezonder. 

Bestel op werkdagen de Moroccanoil Boar Bristle Round Brush 25 mm via JohnBeerens.com en ontvang het morgen al in huis! 

Video

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag