Nail Perfect Acrylic Get Started Kit

€ 70,50

Belangrijkste kenmerken

 • Een fijne kit met alle producten die nodig zijn om acryl nagels te maken
 • Inclusief alle tools
 • Twee natuurlijke kleurtjes
 • Lange draagtijd
 • Bevat alles wat je nodig hebt
 • Zonder bubbels 
 • Geurloos
 • Voor sterke nagels

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een alles-in-een kit met alle benodigdheden om mooie acryl nagels te creëren die langdurig blijven zitten en je nagels voorzien van een waanzinnige glans. 

De Nail Perfect Acrylic Get Started Kit is een professionele kit met alle producten die je nodig hebt voor het creëren van acryl nagels. Het unieke systeem van Nail Perfect zorgt ervoor dat je eenvoudig de perfecte nagels kan maken die langdurig blijven zitten. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt wat het gebruik van de producten nog gemakkelijker maakt. Deze kit is niet alleen voorzien van producten voor op de nagels, maar bevat ook producten om de nagels mee te preppen en alle tools die je mogelijk nodig moet hebben. 

Inhoud van de set:

Acrylic Liquid 50ml

Een professionele vloeistof die speciaal ontwikkeld is om te combineren met acrylic nagels. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de acrylic nagel beter hecht met de natuurlijke nagel terwijl de kleur wordt versterkt. Het product heeft als het ware een dempende werking waardoor de nagel weer minder chipt en langer meegaat. Verder wordt een gelige kleur aan de nagel voorkomen waardoor de lak er mooier uit blijft zien. Wat dit product uniek maakt is het kenmerk dat het ervoor zorgt dat je gecontroleerder kan uitharden. Je krijgt met dit product meer dan genoeg tijd om strakke lijnen te creëren die langdurig blijven zitten. De formule is vrij van extra verf waardoor het product zorgt voor een constant resultaat op iedere kleur. 

Acrylic Powder 25gr (kleuren: Blush & Mega White)

Een premium acrylic poeder die op effectieve wijze helpt de perfecte nagel te creëren. Deze fijne poeder biedt de perfecte balans tussen droog- en uithardttijd. Hierdoor heb je meer dan genoeg tijd om de perfecte lijnen te creëren en om jouw c-curve te perfectioneren. Door het unieke systeem blijft de c-curve zijn originele vorm houden tot je volgende pedicure-beurt. Verder zorgt de formule voor de beste controle en bewerkbaarheid. Zo loopt dit product niet in je nagelriemen en biedt het een creamy en gecontroleerde applicatie. In combinatie met de Nail Perfect Liquid creëer je gemakkelijk en snel een waanzinnige sterkte en draagtijd terwijl de flexibiliteit van de nagel wordt behouden. Door dit product worden lifting, chipping, bubbels en scheurtjes in de nagel voorkomen. 

Block the UV No Wipe Top Gel 5ml

Een professionele top coat voor acrylic, gel en lakjes van de UPVOTED lijn. Deze top coat is speciaal ontwikkeld voor de UPVOTED Soak Off lijn en zorgt ervoor dat de draagtijd van dit product wordt verlengd. De top coat voorkomt vergeling van de kleur de blauwe gloed die soms op de nagels kan verschijnen. Hierdoor is dit product ook perfect om te gebruiken op lichtere kleuren. De top coat laat een prachtige glans achter en laat je nagels shinen. 

Universal Air Bond 5ml

Een acid-free primer speciaal ontwikkeld voor gel en acrylic nagellak. Deze primer met geurloze formule bevordert de hechting van de natuurlijke nagels met een gel of acrylic nagellak. Hierdoor wordt de nagel versterkt en blijft de lak langer zitten. Lifting wordt door dit product effectief voorkomen. Dit fijne product kan gebruikt worden zonder UV- of LEDverlichting en droogt dus aan de lucht. Het product heeft een brush applicatie waardoor het gemakkelijk aan te brengen is. 

De belangrijkste kenmerken:

 • Een fijne kit met alle producten die nodig zijn om acryl nagels te maken
 • Inclusief alle tools
 • Twee natuurlijke kleurtjes
 • Lange draagtijd
 • Bevat alles wat je nodig hebt
 • Zonder bubbels 
 • Geurloos
 • Voor sterke nagels

Gebruik:

Met deze kit kan je twee verschillende type nagels creëren:natuurlijke nagels en nagels met verlenging

Natuurlijke nagel

Prep de nagel door de nagelriemen te verwijderen met de Cuticle Remover en de Woodstick. Verwijder vervolgens de glans van de natuurlijke nagel met de Halfmoon 240/240 vijl. Verwijder het stof met de Manicure Brush en dehydrateer de nagel met de Blue Scrub. Je nagels zijn nu geprept voor de manicure. 

Breng een dunne laag van de Universal Air Bond aan op de nagel en laat het door de lucht drogen. Gebruik de Kolinsky 308 om de nagel te creëren met de Acrylic Liquid in combinatie met de Acrylic Poeder. Laat het mengsel drogen op de nagel en buf je nagels. Breng een laagje van de Block the UV No Wipe Top Gel aan en laat deze drogen voor 60 seconden. Hydrateer de nagelriemen emt de Sweet Cuticle Oil en masseer deze diep in de huid. 

Nagel met verlenging

Prep de nagel door de nagelriemen te verwijderen met de Cuticle Remover en de Woodstick. Verwijder vervolgens de glans van de natuurlijke nagel met de Halfmoon 240/240 vijl. Verwijder het stof met de Manicure Brush en dehydrateer de nagel met de Blue Scrub. Je nagels zijn nu geprept voor de manicure. 

Plaats de Tip of de Sjabloon op de nagel en breng een dunne laag van de Universal Air Bond aan en laat het door de lucht drogen. Gebruik de Kolinsky 308 om de nagel te sculpten met de Acrylic Liquid in combinatie met de Acrylic Powder. Bouw de nagel op de gewenste manier, hierbij kan je spelen met dikte, sterkte en structuur. Laat het door de lucht drogen. Vijl de nagel met de Halfmoon 180/180 vijl en verwijder de stof met de Manicure Brush. Buff de nagels en breng tenslotte een laagje van de Block the UV No Wipe Top Gel aan en laat deze voor 60 seconden afkoelen. Hydrateer de nagelriemen met de Sweet Cuticle Oil en masseer deze diep in de huid. 

Resultaat:

De Nail Perfect Acrylic Get Started Kit zorgt ervoor dat je alle producten voor de perfecte acryl nagels binnen handbereik hebt. 

Bestel de Nail Perfect Acrylic Get Started Kit vandaag nog bij Johnbeerens.com en geniet snel thuis van dit fijne product!

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8720627905329
Merken NailPerfect

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje