Nail Perfect Acrylic Sample Kit

€ 14,25

Belangrijkste kenmerken

 • Een try-out kit met alle benodigde producten om de perfecte acryl nagels te creëren
 • Twee verschillende kleuren
 • Voor prachtige, natuurlijk uitziende nagels
 • Inclusief topcoat 
 • Bevat een primer
 • Sterke nagels
 • Tegen vergeling
 • Langdurig de perfecte nagels

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een professionele try-out kit waarin je alle spullen kan vinden om zelf te werken met acryl producten. 

De Nail Perfect Acrylic Sample Kit is een fijne try-out kit waarin alle essentiële dingen zitten om zelf te beginnen met het maken van acrylnagels. Door deze kit kan je voor jezelf ontdekken hoe snel en gemakkelijk het is om prachtige, natuurlijk uitziende en sterke nagel te maken met acryl. 

De acryl producen van de Nail Perfect bestaan uit medium tot snel drogende homopolymeren en biedt de optimale balans tussen uithardingstijd en droogtijd. De producten bieden genoeg tijd om mooie smile lines te creëren waardoor je de perfecte c-curve kan maken. Deze c-curve blijft stevig zitten tot de volgende manicure. 

Inhoud van de kit:

Acrylic Liquid 50ml

Een professionele vloeistof die speciaal ontwikkeld is om te combineren met acrylic nagels. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de acrylic nagel beter hecht met de natuurlijke nagel terwijl de kleur wordt versterkt. Het product heeft als het ware een dempende werking waardoor de nagel weer minder chipt en langer meegaat. Verder wordt een gelige kleur aan de nagel voorkomen waardoor de lak er mooier uit blijft zien. Wat dit product uniek maakt is het kenmerk dat het ervoor zorgt dat je gecontroleerder kan uitharden.

Acrylic Powder 25gr (kleuren: blush en mega white)

Een premium acrylic poeder die op effectieve wijze helpt de perfecte nagel te creëren. Deze fijne poeder biedt de perfecte balans tussen droog en uithardttijd. Verder zorgt de formule voor de beste controle en bewerkbaarheid. Zo loopt dit product niet in je nagelriemen en biedt het een creamy en gecontroleerde applicatie. In combinatie met de Nail Perfect Liquid creëer je gemakkelijk en snel een waanzinnige sterkte en draagtijd terwijl de flexibiliteit van de nagel wordt behouden. Door dit product worden lifting, chipping, bubbels en scheurtjes in de nagel voorkomen. De poeders zijn van hoge kwaliteit en hebben een consequente kleur wat ervoor zorgt dat je nagels er tot aan je volgende pedicure behandeling goed uit blijven zien. 

Universal Air Bond 5ml

Een acid-free primer speciaal ontwikkeld voor gel en acrylic nagellak. Deze primer met geurloze formule bevordert de hechting van de natuurlijke nagels met een gel of acrylic nagellak. Hierdoor wordt de nagel versterkt en blijft de lak langer zitten. Lifting wordt door dit product effectief voorkomen. Dit fijne product kan gebruikt worden zonder UV- of LEDverlichting en droogt dus aan de lucht. 

Block the UV No Wipe Top Gel 5ml

Een professionele top coat voor acrylic, gel en lakjes van de UPVOTED lijn. Deze top coat is speciaal ontwikkeld voor de UPVOTED Soak Off lijn en zorgt ervoor dat de draagtijd van dit product wordt verlengd. De top coat voorkomt vergeling van de kleur de blauwe gloed die soms op de nagels kan verschijnen. Hierdoor is dit product ook perfect om te gebruiken op lichtere kleuren. De top coat laat een prachtige glans achter en laat je nagels shinen. 

De belangrijkste kenmerken:

 • Een try-out kit met alle benodigde producten om de perfecte acryl nagels te creëren
 • Twee verschillende kleuren
 • Voor prachtige, natuurlijk uitziende nagels
 • Inclusief topcoat 
 • Bevat een primer
 • Sterke nagels
 • Tegen vergeling
 • Langdurig de perfecte nagels

Gebruik:

Het wordt aangeraden om de Nail Perfect Acrylic Sample Kit op de volgende manier te gebruiken:

Prep de nagels en breng een dunne laag van de Universal Air Bond aan. Laat het product door de lucht drogen. Meng vervolgens de Acrylic Liquid met de Acrylic Powder naar keuze. Breng het mengsel aan en creëer de gewenste shape. Buf de nagels met een vijl zodat ze glanzend worden of verleng de draagtijd door de UV No Wipe Top Gel aan te brengen

Resultaat:

De Nail Perfect Acrylic Sample Kit zorgt ervoor dat je alle producten binnen handbereik hebt waardoor je kan beginnen en oefenen met de acryl producten. 

 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8720627905312
Merken NailPerfect

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje