Categorie navigatie:

Natural make-up tips

 

 

Met de natural look ziet je make-up er natuurlijk uit en toch subtiel opgemaakt. De natural look heeft verschillende stappen om die look te creëren. Wij van johnbeerens.com helpen u daar graag bij en geven wat fijne tips weg.

 

  • Het belangrijkste is het kleurgebruik. Houdt deze vooral in matte, natuurtinten. Blend de make-up goed, zodat er niet te veel randen te zien zijn en de kleuren vloeiend overlopen. 

 

  • Begin altijd met het gezicht te reinigen. Zo zorg je ervoor dat er geen oude make-up resten op het gezicht zitten zodat de foundation beter pakt. Bij het gebruiken van de foundation zorg er dan voor dat het een lichte foundation is die u op de bovenkant  van uw hand pompt. De hoeveelheid mag zoveel zijn als de grootte van een walnoot. 

 

  • Heeft u de lichte foundation op uw gezicht gedaan, ga dan de fijne lijntjes en donkere plekjes verbergen met een concealer. Deze concealer zorgt ervoor dat de huid egaler wordt.

 

  • Gebruik een fijne lichte blush op het vettige gedeelte van het gezicht. ( Bij de neus, kin en wangen.) wrijf het lichtjes over de huid, en doe daarna een dun laagje mascara over de wimpers.  Gebruik bij de natural look gèèn eyeliner.

 

  • Last but not least, de lippen. Zorg dat er een subtiele kleur gebruikt wordt. Door de subtiele lippenstift zorg je ervoor dat je natural look helemaal tot zijn recht komt daarnaast kunt u kiezen voor een transparante of huidkleurige lipgloss.

 

Wij hopen dat u met deze tips meer te weten bent gekomen over hoe de natural look te creëren is. Mocht u vragen hebben kunt u altijd bellen naar +31 (0)13 530 2010. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 8.30 – 20.30 uur.