Natural wavy look

Met onder andere de geavanceerde Air Motion Borstel kunt u makkelijk en snel de natuurlijke golvende look bereiken. Deze moet er nonchalant uit zien en is perfect voor overdag, maar ook erg mooi voor een avondje uit.

Natuurlijk heeft u een aantal dingen nodig om deze prachtige coupe te creëren, zoals de Air Motion, een goede hittebeschermer, een föhn en een dikkere krultang. De Diva krultang is dan uitermate geschikt, omdat deze geen klem bevat en u het haar er makkelijk om heen kunt draaien. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Begin met handdoek droog haar. Zorg ervoor dat het haar gewassen is met een volume shampoo en conditioner om ervoor te zorgen dat het haar niet te slap wordt. Verdeel een hittebeschermer, zoals de Biosilk Silk Therapy over de onderste gedeelte van het haar.

 

 

Stap 2.

Breng de British Hair Volume Foundation Mousse aan bij de haarwortels en smeer de restjes uit over de rest van het haar voor extra volume. Föhn het haar dan met de DIVA Genesis föhn op de snelste en warmste stand. Voor extra volume kunt u uw haren ondersteboven föhnen. Sluit af met de coolshot om de haarschubben te sluiten.

 

 


Stap 3.

Pak de Diva Professional Tong 38mm en draai telkens een wat dikkere pluk om de krultang. Zet de gekrulde plukken gekruld vast met een haarclip en wacht tot deze afgekoeld zijn. Kam het haar dan door met de Air Motion voor een mooie, natuurlijke, wavy look.

 

 

Stap 4.

Spray de Farouk Royal Treatment Ultimate Control over het haar voor de stevigheid en langere houdbaarheid van het kapsel. Ga er nog een keer met de vingers doorheen en klaar is kees!


 


Bekijk alles
 • Biosilk Silk Therapy 167ml 10% korting

  Biosilk Silk Therapy

  van € 3,95

  voor € 3,56

  (29 reviews)
 • Air Motion Borstel Roze 25% korting

  Air Motion Borstel Roze

  van € 19,95

  voor € 14,95

  (3 reviews)
 • Farouk Royal Treatment Ultimate Control Spray 20% korting

  Farouk Royal Treatment Ultimate Control Spray

  van € 25,85

  voor € 20,68

  (3 reviews)
Bekijk alles