Nonchalante Messy look 


De nonchalante messy look zien we tegenwoordig steeds meer. Het is het tegenovergestelde van de nette, gladde, sleek look. Bij deze look is het niet erg als het haar iets pluizig is onderaan. Dit effect is te versterken door lichtjes tegen de haargroeirichting in te borstelen met de Cloud Nine Dressing Brush. Dit geeft niet alleen die messy look, maar dit geeft ook gelijk wat meer volume en textuur. Natuurlijk heb je naast de Cloud Nine Dressing brush nog een aantal producten nodig om deze look te bereiken. Het stappenplan vind je hieronder met de daarbij behorende producten. 

Stap 1.
Begin met handdoek droog haar. Zorg ervoor dat het haar gewassen is met een volume shampoo en conditioner, zoals die van waterclouds, om ervoor te zorgen dat het haar niet te slap wordt. Verdeel een hittebeschermer, zoals de CHI Keratin Silk Infusion over de onderste gedeelte van het haar. 

Stap 2.
Spray de Biosilk Volume Rootlift bij de haarwortels en smeer de restjes uit over de rest van het haar voor extra volume. Föhn het haar dan met de DIVA Dynamica3400PRO Chromatix op de snelste en warmste stand. Voor extra volume kun je je haren ondersteboven föhnen. Sluit af met de coolshot om de haarschubben te sluiten. 

Stap 3.
Pak de Cloud Nine ‘’O’’ en zet één voor één de rollers in het haar. Begin onderaan met de kleinere rollers en gebruik bovenop de grotere rollers van voor naar achter. Zet de gekrulde plukken gekruld vast met een haarclip en wacht tot deze afgekoeld zijn. Kam het haar dan door met de Cloud Nine Dressing brush en ga daarna met deze borstel lichtjes tegen de haargroeirichting in om te zorgen voor een nochalante messy look. 

Stap 4.
Spray de waterclouds Dry Clean hairspray in het haar voor de stevigheid en nog meer volume. Ga er nog een keer met de vingers doorheen en de nochalante messy look is een feit!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag