Olaplex Best of Bond Builders Kit

Van € 63,- nu voor € 55,44

Belangrijkste kenmerken

 • Herstelt het haar
 • Geschikt voor beschadigd haar 
 • Verbeterd de haarconditie 
 • Hydrateert het haar 
 • Maakt het haar zacht en glanzend 
 • Voorkomt pluizig haar en gespleten haarpunten 
 • Set van 4 Olaplex producten
 • 100% vegan 
 • Vrij van parabenen, sulfaten en gluten 

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Olaplex Hair Perfector Best of Bond Builders kit herstelt het haar dat is beschadigd geraakt bij haarkleuring, chemische behandeling, hitte en zonlicht. Bij beschadigingen zijn de verbindingen in het haar zijn gebroken en wordt het haar droog, onhandelbaar en pluizig. Met de Olaplex Best of the Bond Builders kit wordt het haar intensief hersteld en weer zacht en gezond! Deze 4-delige set bevat 2 pre-shampoobehandelingen voor wekelijks gebruik om alle niveaus van schade te herstellen. En bevat handige reisformaten van de twee OLAPLEX-bestsellers (shampoo en conditioner).

Olaplex Best of the Bond Builders set bevat de volgende producten:

Olaplex No.0 Intensive Bond Building Treatment - 155ml - dit is een primer en zorgt voor een intensief herstel van beschadigd haar. De primer herstelt verbroken zwavelbruggen en versterkt het haar. Olaplex No. 0 is Curly Girl vriendelijk en zorgt ervoor dat het haar zijdezacht wordt met een prachtige glans met het behoud van de eigen haarstructuur.

Olaplex Hair Perfector No. 3 - 100ml -  is een intensieve verzorging voor beschadigd haar en maakt het haar sterker, zachter en gezonder en zorgt voor kleurbehoudd. De Olaplex No.3 Hair Perfector zorgt ervoor dat de zachtheid, structuur en glans bewaard blijft. Olaplex No. 3 is een treatment die achtmaal is gepatenteerd met het unieke, actieve bestanddeel Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Dit zorgt ervoor dat zwavelbruggen in het haar worden hersteld na een chemische behandeling.

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo - 30ml travel size - is een sulfaatvrije shampoo voor chemisch behandeld haar. Deze shampoo verbetert zichtbaar de interne haarstructuur en geeft een intense glans. De shampoo verbetert de handelbaarheid van het haar en verbindt het de verbroken zwavelbruggen met elkaar en is geschikt voor alle haartypes.

Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner - 30ml travel size -  is een sulfaatvrije conditioner dat beschadigd haar en gespleten haarpuntenen helpt te herstellen, zonder te verzwaren. De Deze conditioner is verrijkt met Olaplex Bond Building Chemistry, wat de natuurlijke glans en vochtbalans terugkrijgt. Het resultaat: sterk, gezond en glanzend haar. De Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner is veganistisch, vrij van sulfaten, parabenen, gluten en tast het de kleur van het haar niet aan en geschikt voor alle haartypes.

Belangrijkste kenmerken

 • Herstelt het haar
 • Geschikt voor beschadigd haar 
 • Verbeterd de haarconditie 
 • Hydrateert het haar 
 • Maakt het haar zacht en glanzend 
 • Voorkomt pluizig haar en gespleten haarpunten 
 • Set van 4 Olaplex producten
 • 100% vegan 
 • Vrij van parabenen, sulfaten en gluten 

Gebruik 

Breng Olaplex No.0 aan op droog haar en verdeel door het haar. Focus daarbij op de midden lengtes en punten. Let op: niet aanbrengen op de hoofdhuid. Laat het vervolgens 10 minuten intrekken. Spoel het product niet uit. Breng dan Olaplex No.3 aan over de No.0. Laat het nog een keer 10 minuten intrekken. Spoel het daarna grondig uit en was het haar met de Olaplex No.4 Shampoo en de Olaplex No.5 Conditioner

Tip: Kam het haar goed door voordat je Olaplex No.0 op het haar aanbrengt zodat de vloeistof goed geabsorbeerd kan worden. Dik, lang of weerbarstig haar kan in verschillende secties opgedeeld worden zodat ieder deel van het haar verzadigd is.

Resultaat:

Na gebruik van de Olaplex No.0 en No.3 is beschadigd haar direct zichtbaar hersteld en versterkt. Het haar is weer zacht en glanzend!

Curly Girl methode:

Deze treatments voldoen aan de curly girl methode.

Ze bevatten geen proteïne, dus heb jij veel elasticiteit in je haar? Dan is deze set niet geschikt voor jou.

100% Originele producten

Olaplex waarschuwt voor namaak producten die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Olaplex binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze Olaplex producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële distributeur. Je kunt gemakkelijk controleren of jouw Olaplex echt is of een namaak product. Op de orginiele Olaplex kun je namelijk een QR-code vinden, die als je hem scant, je meteen naar de officiële Amerikaanse website brengt. Als je geen QR-code kan vinden of de code brengt je niet naar de officiële Ameriaanse webiste van Olaplex, kun je er vanuit gaan dat je een namaak product in je bezit hebt. 

Bestel Olaplex Best of Bond Builders Kit vandaag nog via JohnBeerens.com en wij zorgen ervoor dat je de kit snel ontvangt!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Droog haar, Geblondeerd haar, Gekleurd haar, Normaal haar, Pluizig haar, Verzwakt en breekbaar haar
EAN code 850018802482
Merken Olaplex
Vrij van Parabenen, Sulfaten, Siliconen en Gluten

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje