Oog make-up tips

 

 

Oog make-up is een breed gezegde. Het kan variëren van een subtiele eyeliner met mascara tot make-up voor een belangrijk feest. Maar hoe creëert u de beste oog make-up die het beste bij uw ogen past?  Wij van johnbeerens.com weten alles van bepaalde oog make-up tips en geven u wat gouden tips mee! 

 

  • Ieder oog type heeft een andere manier van opmaken nodig. Bij kleine ogen is het juist fijn om de ogen wat ruimer te laten lijken. Dit kunt u doen door er een lichte kleur op het ooglid te brengen en een donkere kleur in de holte\vouw aan de zijkant van het oog. Dit geldt hetzelfde voor diepliggende ogen.

 

     

     

  • Heeft u uitpuilende ogen en weet u niet hoe je je ogen een andere look moet geven? Gebruik dan een donkere kleur oogschaduw. Door de donkere tint wordt er een heel ander gezicht gecreërt.

 

  • Voor de wat ouder wordende ogen is er natuurlijk ook altijd een oplossing. Gebruik zachte lijnen en zachte kleuren. Werkt u graag met een eyeliner? Zorg dan dat u een dun, strak lijntje van de eyeliner over de rand van de wimpers doet.

 

Onze beautyspecialisten helpen u graag voor al uw persoonlijke advies. U kunt ons alles vragen over de staat van uw ogen  en wij geven u daar graag advies over. U kunt ons bereiken via +31 (0)13 530 2010. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag