Oog make-up tips

Oog make-up is een breed gezegde. Het kan variëren van een subtiele eyeliner met mascara tot make-up voor een belangrijk feest. Maar hoe creëer je de beste oog make-up die het beste bij jouw ogen past?  Wij van JohnBeerens.com weten alles van bepaalde oog make-up tips en geven je wat gouden tips mee!  

  • Ieder oog type heeft een andere manier van opmaken nodig. Bij kleine ogen is het juist fijn om de ogen wat ruimer te laten lijken. Dit kan je doen door er een lichte kleur op het ooglid te brengen en een donkere kleur in de holte\vouw aan de zijkant van het oog. Dit geldt hetzelfde voor diepliggende ogen. 

  

  • Heb je uitpuilende ogen en weet je niet hoe je je ogen een andere look moet geven? Gebruik dan een donkere kleur oogschaduw. Door de donkere tint wordt er een heel ander gezicht gecreërt. 
  • Voor de wat ouder wordende ogen is er natuurlijk ook altijd een oplossing. Gebruik zachte lijnen en zachte kleuren. Werk je graag met een eyeliner? Zorg dan dat u een dun, strak lijntje van de eyeliner over de rand van de wimpers doet. 

Onze beautyspecialisten helpen je graag voor al jouw persoonlijke advies. Je kan ons alles vragen over de staat van jouw ogen en wij geven je daar graag advies over. Je kan ons bereiken via +31 (0)13 530 2010. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag