Over JohnBeerens.com

John Beerens is een geboren en getogen Tilburger. Hij was nog maar 15 jaar toen hij zijn eerste ervaring opdeed in de kapperswereld. Hard werken, veel leren een positieve instelling brachten hem toen al ver.

Toen hij 22 was opende John zijn eigen salon in Tilburg: John Beerens Haarstudio. Vlak daarna mocht hij zich Nederlands Kampioen noemen in zijn vakgebied. Hij blijft zijn talent uitbreiden en krijgt steeds meer bekendheid.

De kroon op Johns werk is het winnen van de titel Kapper van het Jaar 2006. Hij ontvangt deze award voor zijn creatieve vermogen, grote inzet en stimulerende voorbeeldfunctie. Daarna heeft hij ook nog de Great Lengths Gold Trophy, dé haarextension award, gewonnen in 2010.

Het talent van John Beerens blijft ook in de showbizzland niet onopgemerkt. Zo was hij jurylid in het eerste seizoen van Holland’s Next Top Model. Ook heeft hij vele Bekende Nederlandse voorzien van prachtige kapsels, zoals Yke Sturm, Fedde le Grand en Glennis Grace.

Eind 2011 werd het eerste seizoen van John Beerens’ Salon Takeover uitgezonden. In dit programma helpt John Beerens noodlijdende kapsalons door ze een nieuwe look en een frisse start te geven. Dit programma was met ruim 450.000 kijkers één van de best bekeken programma’s op RTL5.

Eind 2017 doet John samen met zijn vrouw Josephine mee aan Steenrijk, Straatarm. Hierin ruilt John een week lang met een gezin uit Tilburg-Noord. Tijdens deze ruil helpt John het gezin door nieuwe meubels te kopen en als echte thuiskapper te fungeren.

Let's get to know John Beerens!

JohnBeerens.com

Momenteel is John, als ondernemer, elke dag druk bezig met het uitbreiden van zijn Beautywebshop JohnBeerens.com. Exclusiviteit en innovatie staan hierbij voorop. Hij heeft het doel dé beautywebshop van Nederland te worden. Hierbij heeft hij een team van enthousiaste beautylovers om zich heen verzameld die hem op elk gebied ondersteunen.

Dat zijn harde werken wordt beloond blijkt als JohnBeerens.com in 2018 zichzelf één van de FD Gazellen mag noemen. Dit is een beloning voor snel groeiende bedrijven.

In april 2019 zijn we verhuist naar een nieuw groter pand. wat qua m2 bijna 10x zo groot is als het oude pand. Deze nieuwe basis is nodig om de groei om een goede manier te kunnen faciliteren. Het dak is uitgerust met zonnepanelen zodat we voor een groot deel onze eigen energie opwekken.

We deliver beauty! Veel shopplezier op JohnBeerens.com.

John Beerens en het JohnBeerens.com team    

John Beerens

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag