Parlux 1300 Föhn

€ 106,-

Belangrijkste kenmerken

  • Krachtige, 1300 watt motor
  • Twee warmtestanden 
  • Twee blaassnelheden
  • Koude lucht knop
  • Inclusief blaasmond

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een krachtige föhn met 2 warmtestanden, 2 snelheden en inclusief blaasmond.

De Parlux 1300 Föhn is een professionele föhn van hoge kwaliteit. De föhn is speciaal ontwikkeld voor langdurig gebruik, zowel privé als in de kapsalon. De haardroger heeft een krachtige motor van 1300 watt en levert een blaasvermogen van 47 m³ per uur. De Parlux 1300 Föhn heeft een lang snoer van wel drie meter, wat zorgt voor een ongekende bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de föhn een handig ophangoog, waardoor de föhn gemakkelijk op te bergen is. Met slechts 460 gram is de föhn licht van gewicht en zeer handzaam. De Parlux 1300 heeft twee temperatuurstanden en twee blaassnelheden. Daarnaast heeft de haardroger een koudelucht knop om het haar te fixeren. Tenslotte wordt de Parlux 1300 Föhn geleverd met een blaasmond, waarmee het haar met precisie geföhnd kan worden. Ook is deze blaasmond perfect voor het steill föhnen van het haar. De Parlux Finger Diffuser Universal is los verkrijgbaar. 

Belangrijke kenmerken:

  • Krachtige, 1300 watt motor
  • Twee warmtestanden en twee blaassnelheden
  • Koude lucht knop
  • Inclusief blaasmond

Gebruik:

Stel de Parlux 1300 Föhn in op de gewenste warmte- en blaasstand. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog. Om het haar steil te föhnen, plaats het blaasmondstuk op de föhn. Houd de föhn verticaal, met de blaasmond op het haar gericht. Föhn het haar met behulp van een föhnborstel steil.

Resultaat:

De Parlux 1300 droogt het haar in slechts enkele minuten. Het haar is vrij van pluis en heeft een mooie glans. Daarnaast is met de blaasmond het haar mooi steil te föhnen.

Tip:

Berg de föhn op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de Parlux 1300 veilig in opgeborgen kan worden.

Garantie:

Om de kwaliteit van haar föhns te garanderen, biedt Parlux een jaar garantie op de elektrische onderdelen van de Parlux 1300.

Advies:

Maak voor optimaal resultaat gebruik van een beschermende silk of een ander hittebeschermend product. 

Bestel de Parlux 1300 Föhn vandaag nog via JohnBeerens.com en ontvang deze professionele föhn snel thuis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Normaal haar
EAN code 8021233043017
Merken Parlux
Instelbare temperatuur Ja
Aantal warmtestanden 2
Digitaal Nee
Snoerlengte 3 meter
Productkleur Zwart
Dual Voltage Ja
Wattage 1300 Watt
Diffuser meegeleverd Los verkrijgbaar
Koude luchtstand Ja

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje