Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

Parlux 2800 Föhn

Van € 127,- nu voor € 89,50

Belangrijkste kenmerken

  • Krachtige 1760 watt motor
  • Vier warmtestanden 
  • Twee blaassnelheden
  • Koude lucht knop
  • Snoer van 3 meter

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een krachtige föhn met 4 warmestanden, 2 blaassnelheden en 2 blaasmonden.

De Parlux 2800 Föhn is een professionele föhn van hoge kwaliteit. De föhn is speciaal ontwikkeld voor langdurig gebruik, zowel privé als in de kapsalon. De haardroger heeft een krachtige motor van 1760 watt en levert een blaasvermogen van 67 m³ per uur. De Parlux 2800 Föhn heeft een lange snoer van wel drie meter, wat zorgt voor een ongekende bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de föhn een handig ophangoog, waardoor de föhn gemakkelijk op te bergen is. Met slechts 590 gram is de föhn licht van gewicht en zeer handzaam. De Parlux 2800 Föhn heeft vier temperatuurstanden en twee snelheden. Daarnaast heeft de haardroger een koude lucht knop om het haar te fixeren. Tenslotte wordt de Parlux 2800 Föhn geleverd met twee opzetstukken voor de blaasmond, waarmee het haar met precisie geföhnd kan worden. Deze blaasmondstukken zijn ideaal voor een snelle droging en styling van het haar. De Parlux Finger Diffuser Universal is los verkrijgbaar. 

Belangrijke kenmerken:

  • Krachtige 1760 watt motor
  • Vier warmtestanden en twee blaassnelheden
  • Koude lucht knop
  • Snoer van 3 meter

Gebruik:

Stel de Parlux 2800 Föhn in op de gewenste warmte- en blaasstand. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog. Om het haar steil te föhnen, plaats het blaasmondstuk op de föhn. Houd de föhn verticaal, met de blaasmond op het haar gericht. Föhn het haar met behulp van een föhnborstel steil.

Resultaat:

De Parlux 2800 Föhn droogt het haar in slechts enkele minuten. Het haar is vrij van pluis en heeft een mooie glans. Daarnaast is het handig om, met de diverse opzetstukken voor de blaasmond, verschillende haarstijlen te creëren.

Tip:

Berg de föhn op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de Parlux 2800 veilig in opgeborgen kan worden.

Advies:

Maak voor optimaal resultaat gebruik van een beschermende silk of een ander hittebeschermend product. 

Garantie:

Om de kwaliteit van föhns te garanderen, biedt Parlux één jaar garantie op de elektrische onderdelen van de Parlux 2800 Föhn.

Bestel de Parlux 2800 Föhn vandaag nog via onze webshop en ontvang deze föhn snel thuis!

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8021233044014
Merken Parlux
Instelbare temperatuur Ja
Aantal warmtestanden 4
Digitaal Nee
Snoerlengte 3 meter
Draadloos Nee
Productkleur Zwart
Dual Voltage Ja
Wattage 1760 Watt
Diffuser meegeleverd Los verkrijgbaar
Koude luchtstand Ja

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje