Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

Parlux Alyon Black

€ 173,-

Belangrijkste kenmerken

  • Licht van gewicht
  • Duurzaam 
  • Gezond drogen
  • Ionen en keramiek

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Wat is het gewicht van deze föhn?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een duurzame, lichte föhn die het haar op gezonde wijze droogt.

Parlux ALYON® is de nieuwe professionele föhn met meer dan 40 jaar Parlux ervaring in de sector van professionele haardrogers voor kappers. Parlux ALYON® is ontworpen om professionals hoogwaardige producten te bieden die licht van gewicht zijn, duurzaam en kunnen worden gebruikt zonder de creativiteit van de kapper op een bepaalde wijze te beperken. De nieuwe Parlux ALYON®, een naam die de betekenis van kracht oproept, is een combinatie van technologie en innovatie, twee kenmerken die ook tot uitdrukking komen in de uniekeafwerking. De Parlux ALYON® is namelijk ergonomisch, ultralicht gewicht en handig. Daarnaast bevat het een technologie voor het gezond drogen van je haar dankzij de mix van ionen en keramiek.

Belangrijke kenmerken: 

  • Licht van gewicht
  • Duurzaam 
  • Gezond drogen
  • Ionen en keramiek

Gebruik:

Stel de Parlux ALYON in op de gewenste warmte- en blaasstand. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog. Om het haar steil te föhnen, plaats het gewenste blaasmondstuk op de föhn. Houd de föhn verticaal, met de blaasmond op het haar gericht. Föhn het haar met behulp van een föhnborstel steil.

Resultaat:

De Parlux ALYON droogt het haar in slechts enkele minuten. Het haar is vrij van pluis en heeft een mooie glans. Daarnaast is met de blaasmonden het haar mooi steil te föhnen.

Bestel de Parlux ALYON vandaag nog via onze webshop en maak snel zelf gebruik van deze föhn!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Normaal haar
EAN code 8021233132018
Merken Parlux
Aantal warmtestanden 4
Digitaal Nee
Snoerlengte 3 meter
Draadloos Nee
Productkleur Zwart
Dual Voltage Ja
Wattage 2250 Watt
Diffuser meegeleverd Los verkrijgbaar
Koude luchtstand Ja

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje