Parlux Twin Turbo 1500 Cold Matic Föhn

Normale prijs € 88,40 Speciale prijs € 82,50

Belangrijkste kenmerken

  • Krachtige, 1320 watt motor
  • Drie warmtestanden
  • twee blaassnelheden
  • Koude lucht knop
  • Inclusief blaasmonden

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8021233032011
Merken Parlux
Wattage 1320 Watt
Aantal warmtestanden 3
Diffuser meegeleverd Los verkrijgbaar
Digitaal Nee
Dual Voltage Ja
Koude luchtstand Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Parlux Twin Turbo 1500 Cold Matic Föhn is een krachtige föhn, geschikt voor professioneel en thuisgebruik. De föhn heeft een modern Italiaans design en ligt fijn in de hand. De haardroger is zeer licht, wat de föhn erg handzaam maakt. De Parlux Twin Turbo 1500 Cold Matic Föhn is voorzien van een handig ophangoog, waardoor de föhn gemakkelijk op te bergen is. De föhn heeft drie verschillende warmtestanden en twee verschillende blaassnelheden. Daarnaast beschikt de föhn over een koudelucht knop om het haar te fixeren. De Parlux Twin Turbo 1500 Cold Matic Föhn wordt geleverd inclusief blaasmond, waarmee het haar met precisie geföhnd kan worden. Ook is deze blaasmond perfect voor het steil föhnen van het haar. Tenslotte beschikt de Parlux haardroger over een snoer van drie meter, wat voor een unieke bewegingsvrijheid zorgt. De Parlux Finger Diffuser Universal is los verkrijgbaar. 

  • Krachtige, 1320 watt motor
  • Drie warmtestanden en twee blaassnelheden
  • Koude lucht knop
  • Inclusief blaasmonden


Gebruik:

Stel de Parlux Twin Turbo 1500 Cold Matic Föhn in op de gewenste warmte- en blaasstand. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog. Om het haar steil te föhnen, plaats het gewenste blaasmondstuk op de föhn. Houd de föhn verticaal, met de blaasmond op het haar gericht. Föhn het haar met behulp van een föhnborstel steil.

Resultaat:

De Parlux Twin Turbo 1500 Cold Matic Föhn droogt het haar in slechts enkele minuten. Het haar is vrij van pluis en heeft een mooie glans. Daarnaast is met de blaasmonden het haar mooi steil te föhnen.

Tip:

Berg de föhn op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de Parlux Twin Turbo 1500 Cold Matic veilig in opgeborgen kan worden.

Garantie:

Om de kwaliteit van haar föhns te garanderen, biedt Parlux een jaar garantie op de elektrische onderdelen van de Parlux Twin Turbo 1500 Cold Matic.

Advies:

Maak voor optimaal resultaat gebruik van een beschermende silk of een ander hittebeschermend product. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag