Perfect Shine Keratin Smoothing System Kit

Normale prijs € 39,95 Aanbiedingsprijs € 34,95

Belangrijkste kenmerken

  • Voor beschadigd, chemisch behandeld haar
  • Maakt pluizig/krullend haar glad
  • Keratine behandeling voor thuis
  • Slechts 3 stappen
  • Brengt vochtgehalte op niveau
  • Langhoudend resultaat

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060362322092
Merken Perfect Shine
Inhoud Kit

Onafhankelijke reviews

Veelgestelde vragen

Is dit een behandeling dat je haar helemaal stijl word, is de beschrijving in het nederlands en kan je hier na gewoon een normale shampoo en conditioner gebruiken of heb je daar speciale producten voor nodig ?
Uit hoeveel ml bestaat elke stap? Dan kan ik in ieder geval zelf bedenken of ik voldoende heb aan 1 verpakking. En is het heel erg als het op mijn hoofdhuid komt?
Is 1 set genoeg voor lang, redelijk vol haar?
Ik vraag me af of je de leave-in gloss (stap 3) ook achteraf mag blijven gebruiken na elke wasbeurt?
Hallo! Mag je dit product ook gebruiken op geverfd haar? Alvast bedankt
Bij een keratine behandeling in een kapsalon moet je na stap 2 á 3 dagen wachten en het haar niet wassen of opsteken. Pas daarna kun je het nat maken/wassen. Zou het ook met dit product kunnen? Zou het een beter resultaat opleveren?
Beste, Ik zou graag willen vragen als deze product kan ook gebruiken voor een 7 jaar oud kindjes? want mijn dochter heeft Africaans haar en het is echt moeilijk te maken elke dag. Alvast bedankt, Elenita
Hoelang moet ik wachten voor ik de behandeling kan herhalen?
Heb die gebruikt en direct na stijlen gewassen wat niet de bedoeling was.waneer kan ik behandeling herhalen mvg
Is dit ook bedoeld om betere krullen in het haar te hebben zonder krultang?
Er staat na stap 1, bij erge krul dient het haar voor 80% droog gefohnt te worden, echter er staat niet bij wat de bedoeling is bij stijl haar of haar met slag? Moet het 100% droog zijn in dat geval, of juist nat?..
Hoi! Kan de keratine kit ook gebruikt worden voor geblondeerd haar? De meeste keratine behandelingen maken geblondeerd haar namelijk oranje.Zo ja, kunnen jullie mij dan iets aanraden voor pluizig/droog/beschadigd haar?Alvast bedankt!!
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Perfect Shine Keratin Smoothing System Kit is een keratine thuisbehandeling die het haar in slechts drie stappen steil en glad maakt. Met deze Perfect Shine kit kun je nu gemakkelijk thuis een keratine behandeling uitvoeren. Afhankelijk van het haartype blijft het resultaat zichtbaar tot 4 maanden. De behandeling voorkomt pluizig haar en geeft een stralend eindresultaat.

  • Keratine behandeling voor thuis
  • Maakt pluizig en/of krullend haar glad
  • In slechts 3 stappen
  • Langhoudend resultaat


Gebruik:

Perfect Shine Keratin Smoothing System Kit bestaat uit drie stappen. 

Stap 1:

Maak het haar nat en breng de Perfect Shine Clarifying Shampoo royaal aan. Masseer het in het haar vanaf de wortel tot aan de uiteinden. Spoel het grondig uit. Herhaal daarna nogmaals deze stap en spoel het haar nogmaals grondig uit. Indien het haar extreem krullend is, dient het haar na deze stap voor 80% te worden gedroogd. Bij stijl haar of haar met een slag dient het haar 100% droog te zijn.

Stap 2:

Verdeel het haar in vier secties. Schud het flesje met de Perfect Shine Smoothing Volume Treatment zeer goed. Neem dan één van de 4 secties en pas stap 2 toe vanaf 2 cm afstand van de haarwortels tot de uiteinden. Begin dus niet op de hoofdhuid. Herhaal dit bij alle vier de secties en kam het haar daarna goed door zodat het product gelijkmatig over het haar wordt verdeeld. Vervolgens moet het product intrekken. De duur is per haartype verschillend: licht golvend haar dient 15 minuten in te trekken, voor golvend/krullend haar geldt 25 minuten en zeer krullend haar moet 40 minuten intrekken. Na de inwerktijd mag het haar gedroogd worden met behulp van een föhn en een platte borstel, tot de haren volledig droog zijn. Stijl tot slot het haar grondig met een stijltang. Pak elke keer kleine plukken haar en ga 5 tot 7 keer over het haar heen tot heel het haar goed steil is.

Stap 3:

Spoel voor de laatste stap het haar gedurende 5 minuten. Breng dan stap 3, de Perfect Shine Deep Conditioning Treatment Mask, aan op het haar. Pas steeds toe op kleine delen van het haar. Kam daarna het masker goed door, zodat het goed verdeeld wordt door het haar. Laat het masker intrekken. De duur is per haartype verschillend. Voor fijn haar geldt 10 minuten inwerktijd, normaal haar dient 15 minuten in te trekken en dik haar 20 minuten. Spoel het haar daarna 8 minuten grondig uit om eventuele resten te verwijderen. Hierna kan het haar worden gestyled naar wens. 

Advies:

Voor het beste resultaat en het verlengen de levensduur, wordt het aangeraden om de Perfect Shine Salft Free Shampoo en Perfect Shine Salt Free Conditioner te gebruiken. Voor een optimaal resultaat wordt het ook aangeraden om gebruik te maken van een krultang en/of stijltang afhankelijk van het gewenste resultaat. Lees voor gebruik altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing. 

Resultaat:

Het resultaat van de Perfect Shine Keratin Smoothing System Kit treatment is afhankelijk van het haartype en de juiste toepassing van het product. Lees de handleiding dan ook zorgvuldig voor gebruik. JohnBeerens.com geeft geen garantie op het eindresultaat. Bij juist gebruik kan het haar steil en glad zijn tot 4 maanden na gebruik.

Gerelateerde Berichten

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje