Perfectly Sleek 


Deze look komen we vaker tegen op straat. Er is alleen een groot verschil tussen een sleek look en dé sleek look. Bij deze look is een perfecte scheiding, pluisvrij haar en glans essentieel. Wat ook erg belangrijk is, is de verzorging van het haar. Droog en beschadigd haar pluist sneller en kunnen deze look verpesten. Zorg daarom dat het haar goed verzorgd en gehydrateerd is met een voedende shampoo en conditioner. De Diva Genesis Stijltang is uitermate geschikt voor deze look. De Keramische onderdelen bevatten de ingrediënten Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine voor een prachtig glad en glanzend resultaat. Het stappenplan vind je hieronder met de daarbij behorende producten. 

Stap 1.
Begin met handdoek droog haar. Zorg ervoor dat het haar gewassen is met de CHI Argan Shampoo en conditioner voor mooie, verzorgd en glanzend haar. Verdeel de Argan Velvet Velvety Hair cream over het haar. Dit beschermt het haar tegen de hitte van stylingtools en geeft het haar ook nog eens een intense verzorging en glans. 

Stap 2.
Maak een middenscheiding. Föhn het haar met de DIVA Genesis Fohn en behulp van de Rock & Ruddle borstel steil en droog. Fohn ook goed de haren bij de scheiding plat om flyaways te voorkomen. Sluit af met de coolshot om de haarschubben te sluiten en borstel het nogmaals met de Rock & Ruddle borstel door. 

Stap 3.
Pak de Diva Genesis stijltang en zet deze op de gewenste warmtestand aan. Warmer voor wat dikker of krullend haar en iets minder warm voor dun en fijn haar. De Keramische onderdelen bevatten de ingrediënten Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine voor een prachtig glad en glanzend resultaat. 

Stap 4.
Spray de Farouk Roral Treatment Rapid Shien Spray in het haar voor een prachtig glanzende afwerking en klaar is jouw perfect sleek look!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag