Plumping Volume!

 

Volumineus haar is iets wat bijna elke vrouw graag wil, maar helaas is niet iedereen gezegend met een flinke bos haar. Gelukkig zijn er een hoop hulpmiddelen om toch die prachtige volle haardos te bereiken, zonder al te veel moeite. Deze look is natuurlijk ook prachtig voor een avondje uit.

Natuurlijk heeft u een aantal dingen nodig om deze prachtige coupe te creëren, zoals goede styling- en finishingproducten. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Begin met schoon, handdoek droog haar. U kunt het beste hiervoor de Kevin Murphy Plumping Wash shampoo en de Kevin Murphy Plumping Rinse conditioner (alleen in de punten) gebruiken, omdat deze het haar verdikt en verstevigt. De perfecte basis voor een kapsel met volume.

 

Stap 2.

Spray dan de Kevin Murphy Body Mass op het haar en concentreer vooral bij de haaraanzet. Dit voorkomt slap haar en geeft het haar nog een extra volumeboost. Zorg ook dat er een product in het haar zit (vooral de haarpunten) dat het haar beschermt tegen de hitte van stylingtools. Bijvoorbeeld de Kevin Murphy Damage Manager. Föhn het haar daarna geheel (ondersteboven) droog.

 

Stap 3.

Zet de Diva Big Hot Rollers aan. De rollers warmen zich snel op. Draai de rollers in het haar van het gezicht af en zet de krullers van voor naar achter in. Begin bovenaan en werk naar beneden. Zodra deze afgekoeld zijn, kunnen ze uit het haar gedraaid worden. Tijdens het wachten kunt u natuurlijk bijvoorbeeld uw make-up doen.

 

Stap 4.

Ga met de vingers door het haar om de krullen wat losser te maken. Breng dan een beetje Kevin Murphy Powder Puff aan wij de haaraanzet voor super volume. Finish met de Kevin Murphy Anti Gravity Hairspray en Voilà; Volume! 


Bekijk alles
  • Kevin Murphy Plumping Wash Shampoo 250ml

    Kevin Murphy Plumping Wash Shampoo

    € 32,50
    (5 reviews)
  • Kevin Murphy Body Mass
  • Kevin Murphy Powder Puff
Bekijk alles