Pretty and Wavy


Deze wavy look is een stijl die momenteel erg populair is. Dit omdat deze look feilloos past bij de hippie en bohemian feeling. Belangrijk is dat deze look er nonchalant uit ziet en het lijkt alsof er bijna geen aandacht aan het haar besteed is. Het tweede wat erg belangrijk is, is volume. Was het haar daarom als voorbereiding op deze look met een volume shampoo en conditioner. Daarnaast heb je nog andere specifieke producten nodig om deze look te kunnen bereiken. Het stappenplan vind je hieronder met de daarbij behorende producten. 

Stap 1.
Was het haar met de British Hair Ample Volume shampoo en conditioner. Om zo veel mogelijk volume te behouden kan je het beste de conditioner alleen in het onderste gedeelte van het haar aanbrengen. Spoel uit, dep het haar droog en breng de Biosilk Silk Therapy aan in het haar om het te beschermen tegen hitte.  

Stap 2.
Breng de British Hair Volume Foundation Mousse aan bij de haarwortels op het handdoek droge haar. Dit zorgt voor prachtig volume. Föhn het haar droog (ondersteboven voor extra volume) en eindig met de cool shot optie om de haarschubben te sluiten.  

Stap 3.
Zet de José Eber Ceramic Stijltang aan, maak een zijscheiding en verdeel het haar in strengen. Pak een streng, zet de stijltang er halverwege de haarstreng in en draai de stijltang een slag. Haal dan de stijltang langzaam en draaiend naar beneden door de haarstreng. Herhaal dit bij alle haarstrengen tot het hele haar gedaan is. 

Stap 4.
Borstel de krullen uit met de CHI paddle brush, zodat er golven ontstaan. Spray de Farouk Royal Treatment Ultimate Controle Hairspray in het haar en kneed het haar voor een warrige look en wat meer volume. Haal dan de vinger nog een keer door het haar et voilà: Pretty and wavy!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag