Pretty Hydrated!

 

Deze prachtige look is een look die we erg veel zien. Snel en makkelijk te creëren en ziet er mooi en verzorgd uit. Ideaal voor overdag, maar ook voor een avondje uit. Bij deze look zijn pluisvrije, glanzende lokken essentieel. Gelukkig kunt u deze look ook makkelijk zelf bereiken.

Natuurlijk heeft u een aantal dingen nodig om deze prachtige coupe te creëren, zoals goede styling- en finishingproducten. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Begin met schoon, handdoek droog haar. U kunt het beste hiervoor de Kevin Murphy Hydrate Me shampoo en de Kevin Murphy Hydrate Me Rinse conditioner (alleen in de punten) gebruiken, omdat deze het haar een prachtige glans geven en goed hydrateren. De perfecte basis voor dit mooi verzorgde kapsel.

 

Stap 2.

Spray dan de Kevin Murphy Staying Alive op het haar. Deze spray voorziet het haar van een prachtige glans, voedt het haar en houdt het gezond. Zorg ook dat er een product in het haar zit (vooral de haarpunten) dat het haar beschermt tegen de hitte van stylingtools. Bijvoorbeeld de Kevin Murphy Damage Manager. Föhn het haar daarna geheel droog.

 

Stap 3.

Zet de Diva Warmteborstel 40mm aan. Haal deze draaiend door uw haarlokken. Zorg ervoor dat u het haar van het gezicht af draait, zodat u het mooie effect krijgt van deze look. Als u klaar bent kan er nog wat Kevin Murphy Powder Puff bij de haar aanzet aangebracht worden voor wat volume.

 

Stap 4.

Finish met de Kevin Murphy Shimmer Shine. Deze geeft het haar niet alleen een prachtige glans, maar zorgt er ook voor dat het haar wordt hersteld. 


Bekijk alles
  • Kevin Murphy Hydrate Me Wash Shampoo 250ml

    Kevin Murphy Hydrate Me Wash Shampoo

    € 4,95
    (3 reviews)
  • Kevin Murphy Hydrate Me Rinse Conditioner 250ml
  • Kevin Murphy Staying Alive
  • Diva Professional Styling Warmteborstel Ionic Thermal 40mm
Bekijk alles