Commercieel Medewerker (Fulltime)

Heb jij sales ervaring, ben je enthousiast, proactief, ambitieus, zelfstandig, gestructureerd en ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een groeiend, dynamisch en unieke organisatie? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij? Delivering Beauty! 

Pro-JohnBeerens.com is dé plek waar kappers hun (high-end) haarverzorging en tools kunnen bestellen. Het enthousiaste team van Pro-JohnBeerens.com zorgt ervoor dat kappers, met onze innovatieve en betrouwbare producten, hun klanten helemaal happy de salon uit kunnen laten lopen met hun nieuwe looks. Wij streven ernaar om niet alleen ‘the needs’ maar ook ‘the wants’ te leveren. Daarom organiseren we regelmatig trainingen en workshops, zodat kappers het beste uit hun producten en tools kunnen halen. Pro-JohnBeerens.com is dé online beautypartner voor de professionele salons in de Benelux.

Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker krijg jij een groep met salons toegewezen waar je verantwoordelijk voor bent. Jij kent hun locatie, klantengroep, doelgroep, assortiment en uitdagingen, zodat jij jouw salons optimaal kunt helpen met relevant productadvies en trainingen.

 

Als medewerker op de salesafdeling sta je dan ook direct in contact met kappers. Je zal veel telefonisch contact hebben met kappers met als doel hun behoefte te begrijpen en advies te geven, wat uiteraard resulteert in de gewenste salesresultaten die worden vastgelegd d.m.v. KPI’s. Op maandagen zijn de kappers ook welkom op ons mooie kantoor in Goirle, wanneer er trainingen worden gegeven, georganiseerd tezamen met onze merken en partners.

 

Heb jij naast telefonisch contact ook graag face-to-face contact, dan is ons kantoor de ideale plek. Alle input die je krijgt vanuit je klantgroep met salons, deel je actief met je Manager zodat we als team en bedrijf de strategie kunnen optimaliseren met als doel Pro-JohnBeerens.com te laten groeien!

 

Het team van Commercieel Medewerkers wordt nieuw opgezet en het plan van aanpak wordt op dit moment geschreven, wat jou de kans geeft om ook echt een bijdrage te leveren aan het bouwen en het succes van het team van Pro-JohnBeerens.com.

 

Wie ben jij?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • De bevlogenheid om kappers te overtuigen
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (tekstueel sterk)
  • Je bent leergierig, commercieel en hebt de absolute wil om te winnen!
  • Je gaat graag aan de slag met KPI’s en bent enorm gemotiveerd deze te behalen
  • Je bent proactief en communiceert makkelijk
  • Je hebt een ondernemende en resultaatgerichte instelling en bent in staat zelfstandig te werken
  • Je houdt makkelijk en goed overkoepeld overzicht en werkt georganiseerd en planmatig.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, uitdagende baan bij één van de succesvolste beautywebshops van Nederland! Je komt te werken in een nieuw, gezellig en jong team, met een prettige werksfeer en gedreven collega’s. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. Je komt te werken in een spiksplinternieuw pand met onder andere een bar, biljart en een gym met de beste apparatuur van Technogym. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en te groeien, juist door ons innovatieve karakter en persoonlijke coaching. En uiteraard krijg je een marktconform salaris en een aantrekkelijke personeelskorting bij onze collega’s van JohnBeerens.com :-)

 

Ben je van bovenstaande helemaal enthousiast geworden en heb je interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie en CV naar de Manager B2B Marloes Ruitenbeek-Martens: [email protected] Bij vragen kun je Marloes bereiken op 06-36210249.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje