PureSun Deluxe Premium Bronzer Collagen 200ML

Van € 50,- nu voor € 35,-

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor de gebruinde huid
  • Bevat uniek collageen en cafeïne
  • Dermatologisch getest
  • Geavanceerde bruining

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 1015814201535
Merken PureSun

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

De PureSun Deluxe Premium Bronzer Collagen is een multi bruiner met cafeïne en uniek collageen. Het unieke collageen in combinatie met de cafeïne zorgt er voor dat de huid gladder en steviger aanvoelt.  Het is een luxe product die er voor zorgt dat de juiste huidtinten naar boven komen. De bruiningsresultaten van deze PureSun Bronzer zijn snel en spectaculair! Het Collegen Smooth Care element verbeterd de elasticiteit en de soepelheid van de huid. Geavanceerde bruining en diepe regeneratie van de huid op verschillende niveaus is simpelweg te behalen door middel van deze PureSun Deluxe Premium Bronzer Collagen!

Gebruik

Gebruik de PureSun Deluxe Premium Bronzer Collagen  op een al gebruinde huid.

Het aanbrengen van de bruiner door middel van een Tanning Glove zorgt er voor dat het product gelijkmatig wordt verdeeld en de kans op vlekken kleiner is. Het aanbrengen mag natuurlijk ook met de handen. Om zeker te zijn dat er geen vlekken ontstaan wordt aangeraden om de huid goed te scrubben voor de PureSun Deluxe Premium Bronzer Collagen wordt aangebracht.  

Resultaat

De huid is elastischer en soepeler na gebruik van deze PureSun Deluxe Premium Bronzer. De cafeïne en uniek collageen laten de huid gladder en steviger aanvoelen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag