PureSun Lemon Tree Premium Accelerator 200ML

Nog maar 1 stuk(s) op voorraad
Normale prijs € 25,- Speciale prijs € 20,-
20% Korting
20% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor elk huidtype
  • Dermatologisch getest
  • Citroen en Sinaasappel geur
  • Anti-aging en anti- cellulitis

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 1015814201504
Merken PureSun

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De PureSun Lemon Tree Premium Accelerator is een bruiner die collageen en een bruiningsversneller bevat. Lemon Grass en Aloë Vera zorgen voor een natuurlijke, hydraterende kracht en daarnaast zorgt deze Premium Accelerator  er voor dat de veroudering van de huid en cellulitis worden tegen gegaan. Voor een diepe, exotische bruining is deze PureSun Lemon Tree Premium Accelerator ideaal. 

Gebruik 

Gebruik voor het zonnebanken deze PureSun Lemon Tree Premium  Accelerator om een optimale kleur te verkrijgen.  Deze Accelerator kan ook als zelfbruiner worden gebruikt.  Zorg er voor dat het product gelijkmatig verdeeld wordt, dit kan door een Tanning Glove te gebruiken of simpelweg dor het gebruik van de handen. Om zeker te zijn dat er geen vlekken ontstaan wordt aangeraden om de huid goed te scrubben voor deze PureSun Lemon Tree Premium Accelerator aangebracht wordt. 

Resultaat

Na het gebruik van deze PureSun Lemon Tree Premium Accelerator  heeft de huid een mooie kleur en ruikt de huid heerlijk naar citroen en sinaasappel! 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag