REF Colour Conditioner SF Free 544

€ 6,90

Belangrijkste kenmerken

  • Voor gekleurd haar
  • Beschermt het haar
  • Voor volumineus en zacht haar
  • SLS, sulfaten, parabenen, parfum en siliconen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 7350016781763
Merken REF
Stoffen Zonder parabenen, sulfaten en siliconen

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

REF Colour Conditioner SF Free 544 is een sulfaatvrije crèmespoeling. De conditioner is speciaal ontwikkeld om te gebruiken op gekleurd haar. Gekleurd haar heeft vaak extra verzorging nodig om uitdroging van het haar te voorkomen. Deze crèmespoeling van REF zal het haar beschermen tegen kleurvervaging, waardoor de haarkleur langer mooi wordt behouden in het haar. REF Colour Conditioner SF Free 544 bevat een UV-filter, waardoor het haar beschermd wordt tegen invloeden van de zon. Het haar zal door de verzorging meer volume krijgen en ongekend zacht worden dankzij de toegevoegd zijdeproteïnen en tamalu olie. Het haar wordt niet verzwaard tijdens deze behandeling van REF. De conditioner is vrij van SLS, sulfaten, parabenen, parfum en siliconen.

  • Voor gekleurd haar
  • Beschermt het haar
  • Voor volumineus en zacht haar
  • SLS, sulfaten, parabenen, parfum en siliconen


Gebruik:

Maak het haar na het wassen handdoekdroog. Verdeel hierna een royale hoeveelheid REF Colour Conditioner SF 544 aan in de lengtes en punten van het haar. Vermijd hierbij zo veel mogelijk de haaraanzet. Laat de conditioner 2 minuten inwerken en spoel daarna het haar goed uit.

Resultaat:

De haarkleur zal langer en mooier behouden worden in het haar. Tevens wordt het haar beschermd tegen beschadigingen door de zon dankzij REF Colour Conditioner SF 544. Het haar krijgt meer volume en zal ook zijdezacht worden dankzij de toegevoegde proteïnen en olie. Het haar wordt op een optimale manier verzorgd.

Tip:

Gebruik voor het beste resultaat voorafgaand aan de behandeling de REF Colour Shampoo SF Free 544.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag