Orange Care Relax & Tone

Nog maar 1 stuk(s) op voorraad
Van € 69,95 nu voor € 49,95
29% Korting
29% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Van zachte tot intense massage
  • Draagbaar en lichtgewicht
  • Slechts 10 minuten per dag gebruiken
  • 3 verschillende opzetstukken

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 0797734387131
Merken Orange Care

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Bent u het beu om lange uren in de sportschool door te brengen en daarna nog een dag spierpijn te hebben? Het is niet meer nodig dankzij de Orange Care Relax & Tone, een trainingsapparaat dat effectief werkt op elke plek van uw lichaam.  Dit trainingsapparaat traint de buikspieren, billen, dijen, kuiten en onderzijde van de bovenarmen zonder dat u moeite hoeft te doen en zelf geniet van een aangename massage. Het unieke “360 graden niet gecentreerde” middelpunt maakt 2700 rotaties per minuut en traint vooral probleemgebieden. De instelbare snelheid van de massagekop kan van een zachte massage tot een intense work-out worden ingesteld. U hoeft het trainingsapparaat slechts 10 minuten per dag gebruiken en u zult versteld staan van de resultaten. De Orange Care Relax & Tone wordt geleverd met 3 verschillende opzetstukken:

General Massage Head:

Plat hulpstuk dat zorgt voor een zachte massage op uw nek, schouders, rug en benen.

Wave Head:

Golvend hulpstuk, verricht wonderen in het verwijderen van overtollig vet. Ook ideaal om huidstriemen en cellulitis te verwijderen.

Roller Ball Head:

Rollend hulpstuk die door de 8 draaiende kralen met 8 keer de kneedkracht uw vetcellen aanpakt.

  • Train het lichaam en geniet van een lekkere massage
  • Draagbaar en lichtgewicht
  • Slechts 10 minuten per dag gebruiken
  • 3 verschillende opzetstukken voor verschillende probleemgebieden


Gebruik:


Verwijder het opzetstuk met fijn gaas. Druk beide flauwe hollingen op de basis van de roterende kop in en verwijder vervolgens het aanwezige opzetstuk. Klik het gewenste opzetstuk op zijn plaats en zet, indien gewenst het opzetstuk met fijn gaas terug. Dit opzetstuk voorkomt dat uw haar in het apparaat vast komt te zitten. Steek de stekker in het stopcontact en draai de aan/uit schakelschijf met de klok mee naar ‘ON’. Om het apparaat langzamer te laten roteren of helemaal uit te zetten draait u de schakelschijf weer tegen de klok in.

Resultaat:

Orange Care Relax & Tone geeft het gevoel alsof u de hele dag intensief hebt gesport in de sportschool, zonder te zweten en zonder de spierpijn achteraf. Dankzij de ingebouwde massagemodule worden huidstriemen en cellulitis aanzienlijk verminderd. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag