RICH Intense Moisture Care Set

Nog maar 3 stuk(s) op voorraad
Normale prijs € 39,85 Speciale prijs € 35,87
10% Korting
10% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Voor droog en beschadigd haar
  • Zacht, soepel en glanzend haar
  • Luxueuze verzorging
  • Beschermen tegen UV-straling

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Rich
Productlijn Rich Intense Moisture

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

RICH Intense Moisture Care Set

De RICH Intense Moisture Care Set bestaat uit RICH Pure Luxury Intense Moisture Shampoo, RICH Pure Luxury Intense Moisture Conditioner en RICH Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir. Deze producten bieden een luxueuze verzorging voor droog en beschadigd haar.

RICH Pure Luxury Intense Moisture Shampoo 250ml

De RICH Pure Luxury Intense Moisture Shampoo herstelt droog en beschadigd haar en geeft het voeding en hydratatie. De shampoo is gericht op droog en beschadigd haar, maar kan voor alle haartypen gebruikt worden. De shampoo bevat bovendien keratine om de haren te helpen herstellen.

RICH Pure Luxury Intense Moisture Condition 200ml

De RICH Pure Luxury Intense Moisture Conditioner is een rijke conditioner voor droog en beschadigd haar. De ingrediënten keratine, tarwe en eiwitten zorgen ervoor dat de haarstructuur wordt verbeterd en maken het haar makkelijk doorkambaar. De conditioner beschermt het haar daarnaast tegen UV-straling en hitte van stylingtools.

RICH Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir 70ml

De RICH Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir is een fijn product dat ervoor zorgt dat het haar zacht, soepel en glanzend wordt. Het elixir bevat omega 6 en 9 om de haarstructuur te verbeteren en beschermt het haar tegen UV-straling.

De producten van RICH Intense Moisture Care Set

  • Voor droog en beschadigd haar
  • Maken het haar zacht, soepel en glanzend
  • Luxueuze verzorging
  • Beschermen tegen UV-straling

Gebruik

Breng RICH Pure Luxury Intense Moisture Shampoo aan op nat haar en masseer zacht in. Spoel vervolgens uit. Breng RICH Pure Luxury Intense Moisture Conditioner aan en laat kort inwerken, spoel vervolgens grondig uit. RICH Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir kan vervolgens op zowel nat als droog haar aangebracht worden.

Resultaat

Het haar is diep verzorgd en heerlijk zacht. 

Video

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag