Rich Try & Love Me Kit

Op voorraad
Van € 12,95 nu voor € 10,36
20% Korting
20% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Hydrateert het haar
  • Voedt het haar
  • 3 verzorgende producten
  • Verrijkt met verschillende verzorgende producten

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 4742616001540
Merken Rich
Productlijn Rich Intense Moisture

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

De Rich Try & Love Me Kit bestaat uit 3 verzorgende producten voor het haar. De Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo, Rich Pure Luxury Intense Moisture Conditioner en Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir. Deze kit verzorgd en voed het haar optimaal waardoor het perfect is voor droog, beschadigd of chemisch behandeld haar.

Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo 50ml

De Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo is een vocht ingbrengende en voedende shampoo voor het haar. Tarwe-eiwitten en essentiële voedingsstoffen herbouwen het haar en zorgen er voor dat het haar weer glad en glanzend wordt.

Rich Pure Luxury Intense Moisture Conditioner 50ml

De Rich Pure Luxury Intense Moisture Conditioner hydrateert ontwart het haar. De Conditioner is verrijkt met Keratine-eiwit wat er voor zorgt dat het haar versterkt en gerepareerd wordt. Daarnaast voed de Rich Pure Luxury Intense Moisture Conditioner de hoofdhuid en verzwaart het, het haar niet.

Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir 30ml

De Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir is verrijkt met omega 6 en 9 wat er voor zorgt dat het haar gehydrateerd en hertelt wordt. Daarnaast bevat de olie argania spinosa kernelolie en zoete amandelolie. Deze ingrediënten zorgen er voor dat het haar zacht, glanzend en gevoed wordt.

Gebruik: 

Breng de Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo aan op vochtig haar en masseer dit goed in, spoel het vervolgens goed uit. Vervolg met de Rich Pure Luxury Intense Moisture Conditioner en masseer dit goed in en laat dit een paar minuten in trekken. Gebruik als laatste de Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir. Breng een paar druppels aan op de handpalm en verdeel dit over vochtig of droog haar.

Resultaat:

De Rich Try & Love Me Kit geeft een boost aan het haar en zorgt er voor dat het haar weer optimaal gehydrateerd en gevoed is.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag