Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

Rock & Ruddle Haarborstel Gekleurde Strepen

€ 49,95

Belangrijkste kenmerken

  • Geeft het haar glans en houdt het gezond
  • Gemaakt van natuurlijke zwijnenharen
  • Leuk design
  • Verkrijgbaar in een klein en groot formaat

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Rock & Ruddle Haarborstel Gekleurde Strepen is een kwalitatief goede haarborstel in een design met gekleurde strepen. De haarborstels is kwalitatief erg goed en is gemaakt van fijne natuurlijke zwijnenharen. De borstel is geschikt voor alle haartypes. Dankzij Rock & Ruddle Haarborstel Gekleurde Strepen blijft het haar gezond. De borstel helpt de natuurlijke oliën, die worden geproduceerd door de hoofdhuid, te verdelen over de gehele lengte van het haar. Hierdoor krijgt het haar een prachtige, natuurlijke glans. In elke tand van de borstel zit een nylon draadje die ervoor zorgt dat de borstel door alle haartypen heen kan, zelfs door dik haar. De rubberen strip geeft net genoeg soepelheid zodat er niet aan het haar wordt getrokken tijdens het borstelen, waardoor het haar niet wordt beschadigd. Rock & Ruddle Haarborstel Gekleurde Strepen is ook verkrijgbaar in een klein formaat, zodat hij gemakkelijk is om mee te nemen.

  • Geeft het haar glans en houdt het gezond
  • Gemaakt van natuurlijke zwijnenharen
  • Leuk design
  • Verkrijgbaar in een klein en groot formaat

 

Gebruik:

Borstel met de Rock & Ruddle Haarborstel Gekleurde Strepen door droog of nat haar. Begin aan de onderkant van het haar en werk langzaam naar boven, zodat er geen klitten naar elkaar toe komen. Dit is minder beschadigend voor het haar.

 

Resultaat:

Na gebruik van Rock & Ruddle Haarborstel Gekleurde Strepen heeft haar een natuurlijke glans door de natuurlijke oliën die worden verdeeld over de gehele lengte van het haar. Er zullen geen klitten of knopen meer in het haar zitten en het haar zal voelbaar zacht zijn.

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060342150097
Merken Rock and Ruddle

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje