Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

Rock & Ruddle Haarborstel Rode Swirls En Strepen

€ 39,95

Belangrijkste kenmerken

  • Geeft het haar glans en houdt het gezond
  • Gemaakt van natuurlijke varkensharen
  • Ook leuk om cadeau  te geven
  • Verkrijgbaar in een klein en groot formaat 

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Rock & Ruddle Haarborstel Rode Swirls En Strepen is een zeer hoogwaardige kwaliteitsborstel in een groot aantal opvallende en kleurrijke designs. De haarborstels zijn gemaakt met fijne natuurlijke varkensharen. Door deze haren helpt de borstel de natuurlijke oliën, die worden geproduceerd door de hoofdhuid, te verdelen over de gehele lengte van het haar. Hierdoor krijgt het haar een prachtige, natuurlijke glans. In elke tand van de borstel zit daarnaast een nylon kern die ervoor zorgt dat klitten makkelijk verdwijnen, zelfs bij dik haar. De rubberen strip geeft net genoeg soepelheid zodat er niet aan het haar wordt getrokken tijdens het borstelen, waardoor het haar niet wordt beschadigd. De borstel is geschikt voor alle haartypes. Rock & Ruddle Haarborstel Rode Swirls En Strepen is ook verkrijgbaar in een klein formaat, zodat hij gemakkelijk is om mee te nemen.

  • Geeft het haar glans en houdt het gezond
  • Topkwaliteit, gemaakt van natuurlijke varkensharen
  • Ook leuk om cadeau  te geven
  • Verkrijgbaar in een klein en groot formaat

     

 

Gebruik:

Borstel met de Rock & Ruddle Haarborstel Rode Swirls En Strepen door droog of nat haar.

Resultaat:

Na gebruik van Rock & Ruddle Haarborstel Rode Swirls En Strepen heeft haar een natuurlijke glans door de natuurlijke oliën die worden verdeeld over de gehele lengte van het haar. Er zullen geen klitten of knopen meer in het haar zitten en het haar zal voelbaar zacht zijn. 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060342150158
Merken Rock and Ruddle

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje