Rock & Ruddle Haarborstel Stars And Stripes

nu voor € 34,16 Van € 37,95
10% Korting
10% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Geeft het haar glans en houdt het gezond
  • Gemaakt van natuurlijke varkensharen
  • Voor volwassenen en kinderen
  • Ook leuk om cadeau te geven

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060342150110
Merken Rock and Ruddle

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Rock & Ruddle Haarborstel Stars And Stripes is een zeer hoogwaardige kwaliteitsborstel met een opvallende en kleurrijk design. De haarborstels zijn niet alleen hip, ze zijn ook nog eens goed voor het haar. Dit komt omdat ze  zijn gemaakt met fijne natuurlijke varkensharen. Hierdoor worden de natuurlijke oliën verdeelt over de gehele lengte van het haar. Deze natuurlijke oliën worden geproduceerd door onze hoofdhuid en zijn essentieel voor mooi en verzorgd haar. De haren van de borstel zorgen er dus voor dat het haar zijn prachtige natuurlijke glans kan behouden en verbeteren. Ook voor klitten is deze borstel een goede oplossing. In elke tand van de borstel zit namelijk een  nylon kern die ervoor zorgt dat deze klitten eenvoudig verdwijnen. Dit geldt zowel voor mensen die dun haar en dik haar hebben. Veel borstels trekken de haren tijdens het borstelen eruit. Dat is niet het geval bij de Rock & Ruddle Haarborstel. De rubberen strip van de borstel zorgt ervoor dat er genoeg soepelheid is, zodat de haren er niet worden uitgetrokken tijdens het borstelen van het haar. Zo worden de haren in model gebracht zonder dat de haren worden beschadigd. Om ervoor te zorgen dat men deze borstel op alle momenten kan gebruiken, is de Rock & Ruddle Haarborstel Stars And Stripes verkrijgbaar in een kleiner formaat en tevens geschikt voor alle haartypes. Zo kan men het haar ten alle tijden in model brengen.

  • Geeft het haar glans en houdt het gezond
  • Topkwaliteit, gemaakt van natuurlijke varkensharen
  • Voor volwassenen en kinderen
  • Ook leuk om cadeau te geven


Gebruik:

Borstel het haar met de Rock & Ruddle Haarborstel Stars And Stripes. Zo kan het haar worden ontdaan van klitten en in model worden gebracht. Dit kan worden gedaan bij zowel droog als nat haar.

Resultaat:

Na gebruik van de Rock & Ruddle Haarborstel Stars And Stripes, zal het haar genieten van een mooie en natuurlijke glans. Dit komt door de natuurlijke hoofdhuid oliën die door de borstel worden verdeeld over de gehele lengte van het haar. Zo zal men geen last meer hebben van knopen of klitte, waardoor het haar makkelijk doorkambaar wordt en zachter zal aanvoelen.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje