Royal KIS Masque Repair

€ 22,50

Belangrijkste kenmerken

 • Herstellend en behandelend
 • Bevat een hoge dosis keratine 
 • Siliconenvrij
 • Voor beschadigd en chemisch bewerkt haar
 • Verbetert de haarstructuur
 • Brengt de natuurlijke veerkracht terug
 • Voor glad en glanzend haar 

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een herstellend en behandelend keratine haarmasker wat speciaal is ontwikkeld voor beschadigd en chemisch bewerkt haar. 

De KIS Royal Masque Repair is een intensief herstellend en verzachtend haarmasker, speciaal ontwikkeld voor droog en dik weerbarstig haar. Dit haarmasker werkt perfect voor haar dat net wat extra verzorging nodig heeft, doordat het product een hoge dosis keratine bevat. Hierdoor worden de beschadigde gedeeltes van het haar opgevuld en de haarstructuur weer gerepareerd. Verder bevat deze unieke formule gemodificeerde poloxamine en natuurlijke betaïne wat ervoor zorgt dat het haar nog gladder en soepeler wordt. Verder wordt het haar versterkt en beschermd zonder het te verzwaren, waardoor het zijn natuulijke veerkracht weer terug krijgt. Daarnaast is deze formule ook nog eens 100% vrij van siliconen. 

De belangrijkste kenmerken

 • Herstellend en behandelend
 • Bevat een hoge dosis keratine 
 • Siliconenvrij
 • Voor beschadigd en chemisch bewerkt haar
 • Verbetert de haarstructuur
 • Brengt de natuurlijke veerkracht terug
 • Voor glad en glanzend haar 

Gebruik

Breng een ruime hoeveelheid van de KIS Royal Masque repair gelijkmatig aan op het gewassen haar. Laat het masker enkele minuten intrekken en speol het vervolgens zorgvuldig uit. Voor een intensievere werking wikkel na het aanbrengen van het masker een warme handdoek om het haar en laat dit 5 tot 10 minuutjes inwerken. Spoel het dan vervolgens grondig uit en style zoals gewenst. Voor het optimale resultaat gebruik dit haar masker in combinatie met de KIS Royal Cleanditioner Repair .

Resultaat 

Na gebruik van de KIS Royal Masque Repair wordt het haar hersteld en beschermd. De natuurlijke veerkracht komt weer terug en het haar krijgt een gladde en glanzende look zonder het te verzwaren. 

De belangrijke ingrediënten 

De KIS Royal Masque Repair bevat een belangrijk ingrediënt genaamd Betaïne. Dit is een belangrijk component dat zowel een positieve als negatieve lading heeft waardoor het vocht beter kan vasthouden. Hierdoor is het zeer effectief om het haar meer te hydrateren waardoor de vochtbalans wordt hersteld. Daarnaast bevat het haarmasker keratine wat een natuurlijke bouwstof en proteïne is wat oorspronkelijk al in het haar zit. Keratine maakt het haar sterker en laat het haar prachtig glanzen. Verder zorgt de herstellende werking van dit ingrediënt dat het haar weer in een gezonde conditie wordt gebracht en het haar weer glad wordt. De gemodificeerde poloxamine werkt perfect samen met de keratine. De gemodificeerde poloxamine legt namelijk een beschermende laag om het haar waardoor het herstelde haar ook wordt beschermd tegen invloeden van buiten af. Deze combinatie is eigenlijk een vervanging van siliconen maar in tegenstelling tot siliconen werkt deze combinatie niet verzwarend en is het daadwerkelijk goed voor het haar. 

Bestel de KIS Royal Masque Rpair snel en ervaar zelf snel het verassende resultaat van dit verzorgende haarmasker!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Gekleurd haar
Merken Royal Kis
Vrij van Siliconen

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje