Categorie navigatie:

Ruil- en retourvoorwaarden

Op deze pagina treft u alle informatie omtrent het retourneren of ruilen van artikelen. U dient hiervoor altijd eerst contact op te nemen met ons. Retouren die niet van te voren zijn aangemeld zullen niet in behandeling genomen worden.

 

Is uw product defect of beschadigd?
Meld een retourzending vooraf bij ons aan via het e-mailadres [email protected]. Vermeld hierbij altijd het bestelnummer en geef een duidelijke omschrijving van de reden. Wij nemen uw retouraanvraag zo snel mogelijk in behandeling en zoeken samen met u naar een gepaste oplossing. Indien van toepassing versturen wij u een retourformulier welke u dient in te vullen en bij te voegen bij het te retourneren product(en). Is uw product defect en heeft u recht op garantie en is dit product niet meer leverbaar, dan zullen wij een passende oplossing zoeken. Wij zullen u dan een vergelijkbaar product aanbieden. Indien dit niet mogelijk is zal er een ander product aangeboden worden en zal het rest bedrag uitgekeerd worden in de vorm van product. Is uw product defect of beschadigd dan dient u het product te retourneren via een DHL servicepunt, dan zijn de kosten voor onze rekening. Indien u het product retourneert via een andere vervoerder zijn de kosten voor u eigen rekening. Wanneer u een product retourneert vanuit Belgie, dient u de bon van de verzending met het pakket mee te sturen, de kosten hiervoor worden vergoed met een max van €9,95.

 

Wilt u een product ruilen?
U kunt een product ruilen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product, mits het product niet gebruikt is en in originele staat bevindt. U dient de ruiling bij ons aan te melden  via [email protected] zodat wij op de hoogte zijn van uw ruiling. De verzendkosten voor het terug sturen zijn bij een ruilzending voor eigen rekening.

 

Welke producten kunnen er niet geretourneerd of geruild worden?  
Is een product niet naar wens? Dan kunt u binnen 14 kalenderdagen contact met ons opnemen en een ander gewenst product uitkiezen. Let op! Alle geopende / gebruikte producten en alle producten waarvan de originele verpakking ontbreekt kunnen nimmer worden geretourneerd. Het product moet in verkoopbare staat verkeren. (Het is niet toegestaan om een verbruiksartikel te retourneren als deze na gebruik niet bevalt zoals shampoo, conditioner, stylingsartikelen, etc.)

 

Let op! Wij controleren het geretourneerde artikel zorgvuldig op beschadigingen en gebruikerssporen. Indien deze aanwezig zijn, wordt er geen nieuw artikel opgestuurd. Wilt u het beschadigde of gedragen artikel terug? Dan kan dit tegen vergoeding van verzend- en handelingskosten.