Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

Schwarzkopf Igora Color 10 Haarverf

€ 10,19
Diverse Kleuren

Belangrijkste kenmerken

  • 10 minuten inwerktijd
  • Perfecte egalisatie
  • Actieve verzorgende ingrediënten en vitamine C
  • Ultieme grijsdekking

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Is igora haarverf met 100% grijsdekking in een tube toepasbaar? Of moet je apart ontwikkelaar tevoegen? En is dit produkt ook in een normale winkel te koop en zo ja, welke?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Schwarzkopf Igora Color 10 Haarverf is een haarverf die de haarkleur ultiem behoud. De kleurintensiteit is verbluffend en het haar wordt perfect geëgaliseerd, zelfs op poreus haar. De haarverf geeft een dekking tot 100% op wit haar. En dat allemaal in slechts 10 minuten inwerktijd! Deze lijn bestaat uit vele kleuren met ieder zijn unieke color energizer die actieve, verzorgende ingrediënten mengt met vitamine C.  Schwarzkopf Igora Color 10 Haarverf dekt grijs haar op ultieme wijze. Deze innovatieve formulie geeft intensieve kleuren en een gezonde, schitterende glans.

  • 10 minuten inwerktijd
  • Perfecte egalisatie
  • Actieve verzorgende ingrediënten en vitamine C
  • Ultieme grijsdekking


Gebruik

Meng Schwarzkopf Igora Color 10 Haarverf met de Schwarzkopf Igora Royal Developer. Gebruik wegwerphandschoenen tijdens het aanbrengen van de verf. Breng het mengsel eerst aan op de haarpunten en in de lengten. Laat dit 15-20 minuten intrekken en breng het daarna aan op de haaraanzet. Laat het intrekken en spoel de verf daarna grondig uit.

Resultaat

Na het gebruik van Schwarzkopf Igora Color 10 Haarverf is het haar voorzien van een permanente kleurdekking waarbij de haarkleur lang wordt behouden. Het haar is verzorgd en heeft een perfecte dekking met een schitterende glans.

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Schwarzkopf
Productlijn Schwarzkopf Igora Expert
Inhoud 60 ml

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje