Schwarzkopf Igora Royal Developer

nu voor € 10,20 Van € 24,23
58% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Ontwikkelaar
  • Pigment-versterkend complex
  • 3%, 6%, 9%, 12%
  • Te combineren met alle kleuren van Schwarzkopf Igora Royal Haarverf

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Schwarzkopf
Productlijn Schwarzkopf Blonde Me
Inhoud 1000 ml

Product reviews by Trusted Shops

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn haar met de Schwarzkopf igora royal absolutes kleur 8-50 gaan verven maar nu weet ik niet hoeveel procent developer ik hierbij moet gebruiken. Mijn haarkleur is momenteel middenblond, dit is ook mijn natuurlijke haarkleur. Wat raden jullie aan
Goede avond, ik heb de igora royal silverwhite en de igora developer 9% ik heb me uitgroei donker en de punten toch wel aardig licht gekregen met de zilvershampoo's enz enz welke verhoudingen moet ik doen en moet ik dit mengsel alleen op de punten smeren of ook op de donkere uitgroei? (Lijkt me niet) en is de 9% goed genoeg om het zilver kleurig te krijgen. Dacht zelf dat de 12% te heftig was klopt dat?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Schwarzkopf Igora Royal Developer is een ontwikkelaar die het best in combinatie met Schwarzkopf Igora Royal Haarverf kan worden gebruikt. De Schwarzkopf Igora Royal Developer is verkrijgbaar in 3%, 6%, 9%, 12% met een inhoudsmaat van 1000 ml. Schwarzkopf Igora Royal Developer is te gebruiken in combinatie met alle kleuren van Schwarzkopf Igora Royal Haarverf.

  • Ontwikkelaar
  • Pigment-versterkend complex
  • 3%, 6%, 9%, 12%
  • Te combineren met alle kleuren van Schwarzkopf Igora Royal Haarverf

Gebruik

Schwarzkopf Igora Royal Developer is te gebruiken in combinatie met Schwarzkopf Igora Royal Haarverf. Breng het mengsel aan op droog, ongewassen haar en verdeel het gelijkmatig over het haar. Laat het mengsel 15-30 minuten intrekken en spoel het haar vervolgens zorgvuldig uit. 

Resultaat

Na het gebruik van Schwarzkopf Igora Royal Developer in combinatie met Schwarzkopf Igora Royal Haarverf is het haar voorzien van een intense kleur die lang behouden blijft.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje