Schwarzkopf Mad About Waves Windswept Conditioner

nu voor € 9,95 Van € 24,95
60% Korting
60% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor medium tot grove golven
  • Verrijkt met Aquarine Complex
  • Geeft veerkracht terug
  • Beschermt tot 80 ℃

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Schwarzkopf
Productlijn Schwarzkopf Mad About Waves

Reviews

Veelgestelde vragen

Hallo, ik zou graag willen weten of er siliconen in de mad about waves conditioner en shampoo zitten. Hebben jullie misschien de volledige ingredientenlijst? Bedankt!Met vriendelijke groeten, Martine
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Schwarzkopf Mad About Waves Windswept Conditioner is een conditioner speciaal voor golvend haar. De conditioner verzorgt en ontwart het haar, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt en beter doorkambaar is. De Schwarzkopf Mad About Waves Windswept Conditioner is verrijkt met Aquarine complex wat zorgt voor een betere definitie van het haar en voor een intensieve hydratatie. Bovendien beschermt de Schwarzkopf Mad About Waves Windswept Conditioner het haar tot 80 ℃.

  • Geschikt voor medium tot grove golven
  • Verrijkt met Aquarine Complex
  • Geeft veerkracht terug
  • Beschermt tot 80 ℃

Gebruik:

Zorg dat het haar voor het gebruik van de Schwarzkopf Mad About Was Windswept Conditioner vochtig is. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid van de conditioner aan in het haar. Focus hierbij op de lengten en de punten. Laat het product ongeveer 2 minuten inwerken en spoel het daarna zorgvuldig uit.

Resultaat:

Na het gebruik van de Schwarzkopf Mad About Waves Wind Conditioner is het haar veerkrachtiger en beter definieerbaar. Het haar voelt heerlijk zacht aan en is beter doorkambaar.

Tip:

Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Mad About Waves lijn van Schwarzkopf. Gebruik bijvoorbeeld de Schwarzkopf Mad About Waves Windy Texture Balm als stylingbalsem of de Schwarzkopf Mad About Waves Refresher Droogshampoo om een wasbeurt nog even uit te stellen.

Bestel Schwarzkopf Mad About Waves Windswept Conditioner op JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel thuis!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje