Sebastian Color Ignite Mono Duo Shampoo 250ml + Conditioner 200ml

Nog maar 11 stuk(s) op voorraad
Van € 52,30 nu voor € 36,61
30% Korting
30% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Perfect voor haar dat in één tint gekleurd is
  • Levendige en gelijkmatige glans
  • Hoofdhuid wordt optimaal gereinigd
  • Gemakkelijk te ontwarren haar

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 4015600138677
Merken Sebastian
Productlijn Sebastian Color Ignite
Inhoud 1 x 250 ml, 1 x 200 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Sebastian Color Ignite Mono Duo Shampoo 250ml + Conditioner 200ml bestaat uit: Sebastian Color Ignite Mono Shampoo 250ml Sebastian Color Ignite Mono Shampoo is de perfecte shampoo voor haar dat in één tint is gekleurd. De shampoo bevat het Smart Color Seal Complex waardoor de kleur in het haar levendig wordt en een gelijkmatige glans krijgt. Daarnaast zorgen de verzorgende ingrediënten ervoor dat zowel haar als hoofdhuid optimaal wordt gereinigd en het makkelijk te ontwarren is na een wasbeurt. Sebastian Color Ignite Mono Conditioner 200ml Sebastian Color Ignite Mono Conditioner is de perfecte conditioner voor haar dat in één tint gekleurd is. De conditioner bevat de Smart Color Seal Complex, waardoor de kleur in het haar levendig wordt en een gelijkmatige glans krijgt. Daarnaast zorgen de verzorgende ingrediënten ervoor dat het haar beter wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf en het makkelijk te ontwarren is.

  • Perfect voor haar dat in één tint gekleurd is
  • Levendige en gelijkmatige glans
  • Hoofdhuid wordt optimaal gereinigd
  • Gemakkelijk te ontwarren haar

Gebruik Sebastian Color Ignite Mono Shampoo & Sebastian Color Ignite Mono Conditioner:

Breng de Color Ignite Mono Shampoo aan op nat haar. Masseer de shampoo goed in en spoel daarna goed uit. Herhaal indien nodig. Behandel na het shamponeren het haar met de Sebastian Color Ignite Mono Conditioner. Maak na het shamponeren het haar vrij van overtollig water. Schud de flacon Sebastian Color Ignite Mono Conditioner goed en breng een hoeveelheid ter grootte van een tennisbal aan op het haar. Begin bij de punten en werk naar de haaraanzet toe. Laat de conditioner 2 tot 3 minuten inwerken en spoel vervolgens grondig uit.

Resultaat Sebastian Color Ignite Mono Shampoo & Sebastian Color Ignite Mono Conditioner:

Sebastian Color Ignite Mono duo geeft het haar een ultieme kleurglans. Daarnaast wordt de kleur vastgelegd door het Smart Color Complex, waardoor het haar geniet van een optimaal kleurbehoud. Het haar wordt beschermd en verzorgd en krijgt door de toegevoegde ingrediënten een prachtige glans.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag