Go Big or Go Bigger Volume Set by John Beerens

Van € 100,90 nu voor € 44,95
John's tip

Belangrijkste kenmerken

  • 5 producten
  • Extra volume
  • Haarproducten
  • Creëert body

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Fijn en slap haar, Normaal haar
Inhoud 2 x 250 ml, 1 x 200 ml, 1x 284 gr, 1 x 50 ml
 

Veelgestelde vragen

Zijn deze producten ook geschikt voor gekleurd haar?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Ben jij wel toe aan een beetje extra volume of is jouw haar niet zo volumineus van zichzelf? John Beerens heeft met zorg een compleet pakket samengesteld dat jouw haar zichtbaar extra body geeft.

De Go Big or Go Bigger Volume Set by John Beerens bestaat bestaat uit vijf producten: Waterclouds Volume Shampoo 250 ml, Waterclouds Volume Conditioner 250 ml, SachaJuan Root Lift 200 ml, CHI Volume Booster & SachaJuan Ocean Mist 50 ml.

Inhoud van de Set voor extra Volume:

Waterclouds Volume Shampoo

Waterclouds Volume Shampoo geeft het haar extra body en geeft het ongelofelijk veel volume. Deze shampoo bevat extracten van guarana en bamboo. Hierdoor zal het haar dikker aanvoelen en zal het haar sterker worden. Door de toevoeging van graan proteïnen en zeemineralen krijgt het haar extra glans en meer elasticiteit. Waterclouds Volume shampoo bevat geen parabenen en de verpakking is biologisch afbreekbaar. De Waterclouds Volume shampoo is geschikt voor elk haartype.

Waterclouds Volume Conditioner

Waterclouds Volume Conditioner is een verzorgende balsem die het haar extra body en volume geeft. Deze conditioner bevat extracten van Guarana en bamboo die er voor zorgen dat het haar wat dikker aanvoelt en het haar sterker maakt. Door toevoeging van graan proteïnen en zeemineralen krijgt het haar extra glans en meer elasticiteit. Waterclouds Volume Conditioner bevat geen parabenen en de verpakking is gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic. Deze conditioner is geschikt voor alle haartypen.

SachaJuan Root Lift

SachaJuan Root Lift zorgt ervoor dat het haar zichtbaar meer volume en bij de haaraanzet krijgt. De Root Lift is geschikt voor alle haartypen en kan dagelijks gebruiken. Futloos, dun haar behoort tot de verleden tijd want met de Root Lift heb je voordat je het weet volumineus haar, met veerkracht en een lift. 

CHI Volume Booster

CHI Volume Booster is de perfecte spray om het haar een volume boost te geven. De spray tovert het haar in een handomdraai om tot een volle coupe. CHI Volume Booster geeft langdurig volume en body. De spray bestaat uit een speciale samenstelling die het haar verdikt en voller laat ogen. Het haar wordt niet verzwaard en heeft een mooie glans.

SachaJuan Ocean Mist

SachaJuan Ocean Mist zorgt voor mooie beach waves, met een natuurlijk warrig effect. De Ocean Mist is geschikt voor alle haartypes en is perfect voor fijn en futloos haar. Met de SachaJuan Ocean

Gebruik:

  • Waterclouds Volume Shampoo: Breng de shampoo aan op nat haar en spoel het daarna uit. 
  • Waterclouds Volume Conditioner: Voor een optimaal resultaat gebruik je de conditioner nadat je het haar hebt gewassen met Waterclouds Volume Shampoo. Laat de conditioner enkele minuten intrekken voordat u het weer uitspoelt.
  • SachaJuan Root Lift: Schud goed voor gebruik. Spuit de spray rechtstreeks bij de haaraanzet of waar maximale lift en volume gewenst is. Stijl het haar naar eigen wens
  • CHI Volume Booster: Verdeel de booster gelijkmatig over vochtig haar. Kam het haar door om de spray goed te verdelen.
  • SachaJuan Ocean Mist: De mist gebruik je op droog haar. Spray de Ocean Mist op het haar met een afstand van 20cm. Style het haar vervolgens naar wens.

Resultaat:

Zowel reinigende als styling producten die voor een frisse en verzorgde look zorgen, met zichtbaar extra volume!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje