No Time for Frizzy Hair Set by John Beerens

Van € 127,- nu voor € 49,95

Belangrijkste kenmerken

  • 5 producten
  • Tegen pluizig haar
  • Herstelt het haar
  • Zacht, glanzend haar
  • Inclusief borstel

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Hoi,Ik heb een vraag over dit product. Helpt dit ook tegen pluizig haar bij krullen?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Heb jij last van pluizig haar dat ongetemd lijkt te zijn? Dan hebben we de perfecte set voor jou samengesteld. Deze vijf producten zorgen voor een compleet pakket aan verzorging, die jouw haar weer glad en glanzend maken!

In de No Time for Frizzy Hair Set by John Beerens zitten zitten vijf producten: CHI Argain Oil Shampoo 340 ml, CHI Argain Oil Conditioner 340 ml, Waterclouds Repair Argan Oil Haarserum 100 ml, CHI Keratin Leave-in Conditioner 177 ml & The Knot Dr. The Pro Black Pad Haarborstel.

Inhoud van de set:

CHI Argan Oil Shampoo 340 ml

CHI Argan Oil Shampoo is een shampoo verrijkt met argan olie, moringa olie en vitaminen die het haar optimaal voeden en hydrateren. De shampoo is geschikt voor kroezend, beschadigd en futloos haar. CHI Argan Oil Shampoo bevat een systeem met vier delen die bestaan uit Vitamine E, omega vetzuren, essentiële oliën en vocht om het haar direct en intens te voeden. Het haar zal glad en pluisvrij zijn, en een ongelooflijke glans hebben. De shampoo herstelt de gehele conditie van het haar. Deze shampoo is vrij van sulfaten en parabenen.

CHI Argan Oil Conditioner 340 ml

CHI Argan Oil Conditioner is een conditioner verrijkt met argan olie, moringa olie en vitaminen die het haar optimaal voeden en hydrateren. De conditioner is geschikt voor kroezend, beschadigd en futloos haar. De conditioner herstelt de gehele conditie van het haar en zorgt ervoor dat het haar gemakkelijker te stylen is. Deze conditioner is vrij van parabenen.

Waterclouds Repair Argan Oil Haarserum 100 ml

Waterclouds Repair Argan Oil Serum wordt zeer snel door het haar opgenomen en geeft dof en futloos haar weer kracht. Dit Argan olie serum zorgt voor een onmiddellijke en langdurige glans. Argan olie bevat onverzadigde vetzuren en is rijk aan vitamine E, deze olie vernieuwt de celstructuur van het beschadigde haar. Deze verzorgende olie beschermt het haar tegen schadelijke milieu-invloeden en zorgt dat pluis wordt tegengegaan. Waterclouds Repair Argan Oil Serum is geschikt voor alle haartypes maar met name voor dof, futloos en beschadigd haar.

CHI Keratin Leave-in Conditioner

CHI Keratin Leave In Conditioner is een weldaad voor droog, beschadigd, pluizig of futloos haar. De leave-in conditioner helpt het haar te herstellen en blaast het haar nieuw leven in. De CHI Keratin Leave In Conditioner bevat Keratix, wat het haar eigen keratine aanvult. Het haar krijgt een ware keratine boost en zal zichtbaar stralen. De herstellende kracht van keratine in combinatie met jojoba- en arganolie geeft het haar een prachtige glans. Het haar is gemakkelijk door te kammen en gemakkelijk in model te brengen. Tenslotte voorkomt CHI Keratin Leave In Conditioner gespleten haarpunten. Deze leave-in conditioner is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

The Knot Dr. The Pro Black Pad Haarborstel

The Knot Dr. The Pro Black Pad Haarborstel is een paddle brush die maar liefst 212 borstelharen bevat. Dit zorgt ervoor dat het haar op een aangename wijze ontklit zal worden. The Knot Dr. The Pro Haarborstel heeft een ergonomisch handvat, waardoor de borstel een comfortabele houvast heeft. Het zachte, duurzame kussenpad zorgt ervoor dat de borstel lang mee gaat en dat het haar op pijnvrije wijze wordt ontklit. De borstelharen zijn extra flexibel en geven de hoofdhuid een zachte massage. Dit stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid. The Knot Dr. The Pro Haarborstel heeft een handvat van zacht rubber en heeft een zwarte kussen pad. 

Gebruik:

  • CHI Argan Oil Shampoo: Neem de gewenste hoeveelheid van de CHI Argan Oil Shampoo in de handpalm en verdeel het over vochtig haar. Masseer het in het haar en spoel het daarna uit.
  • CHI Argan Oil Conditioner: Neem een kleine hoeveelheid van de CHI Argan Oil Conditioner in de handpalm en breng aan in de lengten en punten van het haar. Laat het drie minuten intrekken en spoel daarna grondig uit.
  • Waterclouds Repair Argan Oil Serum: Kan op zowel nat als (handdoek)droog haar aangebracht worden. Neem een kleine hoeveelheid argan olie (afhankelijk van de lengte van het haar) en masseer deze door het haar heen. Ook kan deze arganolie gebruikt worden voordat je het haar gaat kleuren. Masseer voordat het haar gekleurd wordt 5ml olie door het haar en spoel dit niet uit, hierdoor neemt het haar de haarverf beter op.
  • CHI Keratin Leave In Conditioner: Spray CHI Keratin Leave In Conditioner op handdoekdroog haar en verdeel het over de gehele lengte. CHI Keratin Leave In Conditioner hoeft niet uitgespoeld te worden.
  • The Knot Dr. Pro Haarborstel: Kan zowel op nat als droog haar gebruikt worden. Zet de borstel tegen de haaraanzet en beweeg deze vervolgens zachtjes naar beneden tot het haaruiteinde. Herhaal dit totdat het gehele haar vrij van klitten is. 

Resultaat:

Goodbye pluizend haar! Je haar zal weer prachtig glad en glanzend zijn met de No Time for Frizzy Hair Set by JohnBeerens.

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Pluizig haar
Inhoud 2 x 340 ml, 1 x 250 ml, 1 x 100 ml, 1 stuk

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje