Say Goodbye to Greasy Hair Set by John Beerens

Van € 95,80 nu voor € 44,95

Belangrijkste kenmerken

  • 4 producten
  • Voor snel vet wordend haar
  • Reinigt het haar en hoofdhuid
  • Geeft een fris gevoel
  • Tea Tree producten

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Haar dat snel vet wordt kan erg vervelend zijn. Wij hebben een aantal producten met zorg uitgezocht die dit tegengaan. Realiseer een fris gevoel voor een langere periode met deSay Goodbye to Greasy Hair Set by JohnBeerens, speciaal voor haar dat snel vet wordt. 

De set bestaat uit vier producten: Waterclouds Dry Clean Hairspray 200 ml, CHI Tea Tree Oil Shampoo 340 ml, CHI Tea Tree Oil Conditioner 340 ml & SachaJuan Volume Powder 75 ml.

Inhoud Set voor Vet Haar:

Waterclouds Dry Clean Hairspray

Waterclouds Dry Clean Hairspray geeft het haar een langdurige hold en volume. Plat en futloos haar leeft weer helemaal op met deze droogshampoo. Dit product is ideaal als je geen tijd heeft om het haar te wassen maar toch een fris gevoel wilt. Deze spray is geschikt voor zowel kort of lang haar. Door het ultra mat effect creëer je gemakkelijk de gewenste haarstyle zonder dat het haar plakkerig wordt. Vettig uitziend haar gaat er weer schoon uit zien en ruikt lekker fris. Waterclouds Dry Clean Hairspray is geschikt voor alle haartypen en is daarnaast ook nog eens parabenenvrij.

CHI Tea Tree Oil Shampoo

De CHI Tea Tree Oil Shampoo is verrijkt met oliën die er voor zorgen dat het haar en hoofdhuid gereinigd wordt van onzuiverheden. De shampoo bevat Tea Tree Oil, een natuurlijk antioxidant die poriën ontstopt, verwijderd en er voor zorgt dat de hoofdhuid beter aanvoelt. Daarnaast bevat CHI Tea Tree Shampoo, Peppermint Oil, die zorgt voor evenwicht, verfrissing en verlichting van de hoofdhuid. Ook bevat de shampoo zijde, voor een prachtige glans. Tot slot bevat CHI Tea Tree Shampoo Kamille, die er voor zorgt dat de kracht en veerkracht van het haar beschermd wordt.

CHI Tea Tree Oil Conditioner

De CHI Tea Tree Oil Conditioner is verrijkt met oliën die er voor zorgen dat het haar zacht aanvoelt en verzorgd aanvoelt. De conditioner bevat Zijde, voor een prachtige glans. Als laatste bevat CHI Tea Tree Conditioner Kamille, die er voor zorgt dat de kracht en veerkracht van het haar beschermt wordt.

SachaJuan Volume Powder

SachaJuan Volume Powder is een spray op poederbasis. De spray creëert volume en structuur in het haar, met een matte afwerking.  De Volume Powder is een droog product en geeft een fris gevoel tussen de wasbeurten door. SachaJuan Volume Powder is geschikt voor zowel kort als lang haar en is geschikt voor dagelijks gebruik. 

Gebruiksaanwijzing producten:

  • Waterclouds Dry Clean Hairspray: Voor het gebruik de spuitbus lichtjes schudden. Spray vervolgens de Waterclouds Dry Clean Hairspray op een afstand van 20 cm op het haar. Breng het haar daarna in het gewenste model.
  • CHI Tea Tree Oil Shampoo: Neem de gewenste hoeveelheid van de CHI Tea Tree Shampoo in de handpalm en verdeel het over vochtig haar. Masseer het in het haar en spoel het daarna uit.
  • CHI Tea Tree Oil Conditioner: Neem de gewenste hoeveelheid van de CHI Tea Tree Conditioner in de handpalm en verdeel het over vochtig haar. Masseer het in het haar en laat het 3 minuten intrekken en spoel het daarna uit.
  • SachaJuan Volume Powder: Schud goed voor gebruik. Spray de SachaJuan Volume Powder op 20cm. afstand op de hoofdhuid en het haar. Laat het drogen. Let op: bescherm je kleding tijdens het aanbrengen. Zo voorkom je onnodige vlekken.

Resultaat:

Door het gebruik van de Say Goodbye to Greasy Hair Set by JohnBeerens zal je merken dat het haar er langer fris en verzorgd uit blijft zien. 

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Vet haar
Inhoud 2 x 340 ml, 1 x 200 ml, 1 x 75 ml

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje