Siennax High Intensity Bruiningscrème

nu voor € 11,70 Van € 13,-
10% Korting
10% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Nieuwe unieke tanning formule
  • Met verzorgende werkstoffen
  • Geeft een egaal effect zonder vlekken
  • Voor een snelle en eenvoudige bruine huid

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Sienna-X

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De Siennax High Intensity tanning is een uniek tanning product. Het is speciaal ontwikkeld voor mensen die niet uren in de zon willen zitten voor een stralende bruine kleur. Bij de High Intensity Tanning formule is dit niet meer nodig! De Siennax High Intensity tanning  heeft een snelle, effectieve en eenvoudige formule. De Siennax High Intensity tanning kan met een tanning handschoen aangebracht worden op de gewenste plaatsen. Hierna moet het ongeveer één uur in de huid trekken. De Siennax High Intensity tanning plakt niet en is niet vettig. Vervolgens kunt u gaan douchen. Twee tot vier uur na het douchen zult u zien dat de bruine teint zich gaat ontwikkelen tot een stralende en egaal bruine huid. De Siennax High Intensity Tanning bevat verzorgende ingrediënten zoals het anti-aging Q10, moisturising vitamine E, Aloë Vera en avocado extracten. Zo krijgt u niet alleen een stralende kleur maar de huid wordt ook intensief verzorgd.

Gebruik:

Breng de Siennax High Intensity tanning aan op de droge huid. Laat het hierna ongeveer 1 uur intrekken. Vervolgens kunt u gaan douchen en naderhand zal de bruine huid zich na 2 tot 4 uur ontwikkelen.

Resultaat:

Met het gebruik van de Siennax High Intensity tanning zult u erg eenvoudig een natuurlijke, stralende en egaal bruine huid krijgen. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje