Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Wijnrood

€ 39,95

Belangrijkste kenmerken

  • Hydrateert de huid
  • Onttrekt geen vocht aan de huid
  • Haar wordt minder snel vet &niet statisch 
  • Voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8718868975096
Merken Silk Avenue
Inhoud 1

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Wijnrood is een 100% echt zijden kussensloop. Een zijden kussensloop werkt hydraterend voor de huid. Zijde bestaat namelijk uit aminozuren die ervoor zorgen dat er geen vocht onttrokken wordt aan de huid. Dit zorgt er ook voor dat de huid beter gehydrateerd blijft. Silk Solutions Zijden Kussensloop werkt polijstend op de huid en haren. Dit voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten. Daarnaast wordt het haar niet statisch en blijft het model van het haar beter zitten. Ook zorgt Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Wijnrood ervoor dat het haar minder snel vet wordt. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme is geschikt voor de gevoelige huid, couperose, psoriasis en acne. Ook is de zijden sloop geschikt voor huisstofmijt, allergie en astma. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme is getest in Nederlands Laboratoria. 19 Momme staat voor een hoge kwaliteit zijde waarvan het kussen gemaakt is. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Wijnrood heeft een neutrale pH-waarde en is 60 bij 70 centimeter. 

  • Hydrateert de huid
  • Onttrekt geen vocht aan de huid
  • Voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten 
  • Het haar wordt minder snel vet en niet statisch 

 

Gebruik:

 
Plaats het kussensloop om het kussen heen. De kussensloop kan op 30 graden gewassen worden in de wasmachine, met speciaal wasmiddel voor zijde. Het gebruik van een gewoon wasmiddel is niet aan te raden, omdat deze het kussensloop beschadigen. Aangeraden wordt om donkere kleuren eerst 3 keer te wassen met een scheutje schoonmaakazijn voor dat deze in gebruik wordt genomen. 

Resultaat:

Het slapen op Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Wijnrood zorgt voor minder rimpels in het gezicht. De huid blijft gehydrateerd doordat zijde geen vocht onttrekt van de huid. Dit zorgt er mede voor dat de huid minder rimpels krijgt. Daarnaast wordt het haar minder snel vet en wordt het niet statisch.

Materiaal:

100% natuurlijke zijde (niet te verwarren met satijn van polyester) 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag