Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Zilvergrijs

€ 39,95

Belangrijkste kenmerken

  • Hydrateert de huid
  • Onttrekt geen vocht aan de huid
  • Haar wordt minder snel vet &niet statisch 
  • Voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8718868975133
Merken Silk Avenue
Inhoud 1

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Zilvergrijs is een kussensloop, gemaakt van 100% echte zijde van 60 bij 70 cm. Het zijden sloop is gemaakt zonder schadelijke stoffen. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Zilvergrijs is geschikt om te gebruiken bij een gevoelige huid, couperose, psoriasis en acne. Daarnaast is de zijden sloop ook geschikt voor huisstofmijt allergie en astma. De zijden sloop heeft een neutrale huid pH-waarde.Een zijden kussensloop werkt hydraterend voor de huid door de aminozuren dat zijde bevat. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Zilvergrijs werkt polijstend voor de huid en het haar. Een zijden sloop voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten in het haar. Daarnaast zorgt een zijden kussensloop ervoor dat het haar minder snel vet wordt en dat het haar niet statisch wordt. Daarnaast blijft het model in de haren beter zitten bij gebruik van de Silk Avenue Zijden Kussensloop 19 momme Zilvergrijs. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Zilvergrijs is getest in Nederlands Laboratoria. 19 Momme staat voor een hoge kwaliteit zijde. 

  • Hydrateert de huid
  • Onttrekt geen vocht aan de huid
  • Voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten 
  • Het haar wordt minder snel vet en niet statisch 

 

Gebruik: 

Plaats het kussensloop om het kussen heen. De kussensloop kan op 30 graden gewassen worden in de wasmachine, met speciaal wasmiddel voor zijde. Het gebruik van een gewoon wasmiddel is niet aan te raden, omdat deze het kussensloop beschadigen. Aangeraden wordt om donkere kleuren eerst 3 keer te wassen met een scheutje schoonmaakazijn voor dat deze in gebruik wordt genomen. 

Resultaat:

Het slapen op een zijden kussensloop zorgt voor minder rimpels in het gezicht. De huid blijft gehydrateerd doordat zijde geen vocht onttrekt van de huid. Dit zorgt er mede voor dat de huid minder rimpels krijgt. Daarnaast wordt het haar minder snel vet en wordt het niet statisch.

Materiaal:

100% natuurlijke zijde (niet te verwarren met satijn van polyester)

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag