Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Roze

Rating:
100% of 100
€ 39,95

Belangrijkste kenmerken

  • Hydrateert de huid
  • Onttrekt geen vocht aan de huid
  • Haar wordt minder snel vet &niet statisch
  • Voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8718868975072
Merken Silk Avenue
Inhoud 1

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Roze is een echte zijden kussensloop van 60 bij 70 cm. Deze kussensloop is getest in Nederlands Laboratorium en is gemaakt van 100% echte, pure zijde zonder schadelijke stoffen. Een echt zijden kussensloop werkt hydraterend voor de huid. Dit komt door de bouwstenen van zijde, namelijk aminozuren. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme onttrekt geen vocht aan de huid. Dit zorgt er voor dat de huid gehydrateert blijft en het de natuurlijke vochtbalans wordt behouden. De zijden sloop werkt polijstend op de huid en voor de haren. Het zijden kussensloop voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Roze heeft een antistatisch effect op de haren en zorgt er daarnaast voor dat het haar minder snel vet wordt. Ook zorgt het zijden kussensloop ervoor dat het model van de haren beter blijft zitten. Silk Solutions Zijden Kussensloop 19 Momme Roze is geschikt voor de gevoelige huid, couperose, psoriasis en acne. Daarnaast is de zijden sloop geschikt voor huisstofmijt allergie en astma. De zijden sloop heeft een neutrale huid pH-waarde. De 19 Momme staat voor een hoge kwaliteit zijde.

  • Hydrateert de huid
  • Onttrekt geen vocht aan de huid
  • Voorkomt slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten 
  • Het haar wordt minder snel vet en niet statisch

 

Gebruik: 


Plaats het kussensloop om het kussen heen. De kussensloop kan op 30 graden gewassen worden in de wasmachine, met speciaal wasmiddel voor zijde. Het gebruik van een gewoon wasmiddel is niet aan te raden, omdat deze het kussensloop beschadigen. Aangeraden wordt om donkere kleuren eerst 3 keer te wassen met een scheutje schoonmaakazijn voor dat deze in gebruik wordt genomen.  

Resultaat:


Het slapen op Silk Solutsions Zijden Kussensloop 19 Momme Roze zorgt voor minder rimpels in het gezicht. De huid blijft gehydrateerd doordat zijde geen vocht onttrekt van de huid. Dit zorgt er mede voor dat de huid minder rimpels krijgt. Daarnaast wordt het haar minder snel vet en wordt het niet statisch. 

Materiaal:

100% natuurlijke zijde (niet te verwarren met satijn van polyester)

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag