Silk Solutions Zijden Slaapmasker Zwart/Donker Champagne

€ 16,95

Belangrijkste kenmerken

 • Gemaakt van 19 momme zijde
 • Past iedereen door verstelbare elastiek
 • Hydrateert de huid rondom de ogen
 • Zwarte achterkant zorgt voor verduistering

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8718868975317
Merken Silk Avenue
Inhoud 1

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Silk Solutions Zijden Slaapmasker Donker Champagne maakt het mogelijk om beter te slapen. Vooral voor op reis en voor slapen in lichte kamers is dit masker ideaal. Het zijden slaapmasker past iedereen door het verstelbare elastiek aan de achterkant. Doordat het masker de ogen afsluit van al het licht van buitenaf maakt het lichaam melatonine aan. Dit is een stof die het lichaam aanmaakt als het donker wordt. Van deze stof wordt het lichaam slaperig en het helpt daarom bij het in slaap vallen. Zijde bevat aminozuren die de huid hydrateren en ervoor zorgen dat er geen vocht onttrokken wordt aan de huid. Doordat het natuurlijke vochtgehalte van de huid op peil wordt gehouden ontstaan er minder snel rimpels. Daarnaast is het Silk Solutions Zijden Slaapmasker anti-allergisch. Het slaapmasker is gemaakt van 19 Momme zijde, wat staat voor hoge kwaliteit zijde. De vulling van het masker is 100% katoen. Zowel de voor- als achterkant van het zijden slaapmasker is zwart. Een zwarte achterkant zorgt ervoor dat het extra verduisterd en zal in slaap vallen gemakkelijker worden. 

 • Zwarte achterkant zorgt voor verduistering
 • Gemaakt van 19 momme zijde
 • Past iedereen door verstelbare elastiek
 • Hydrateert de huid rondom de ogen

 

  Gebruik:


  Plaats Silk Solutions Zijden Slaapmasker over de ogen. Stel eventueel het verstelbare elastiek bij zodat het zijde slaapmasker goed past.

  Resultaat:


  Door de zwarte achterkant van het Silk Solutions Zijden Slaapmasker wordt het gemakkelijker om in slaap te vallen. Het zijde zorgt voor hydratatie rondom de ogen. Dit voorkomt op lange termijn rimpels rondom de ogen. 

  Product wordt toegevoegd aan shoppingbag