Silk Solutions Zijden Slaapmasker Zwart

Rating:
100% of 100
€ 16,95

Belangrijkste kenmerken

  • Gemaakt van 19 Momme zijde
  • Past iedereen door verstelbare elastiek
  • Hydrateert de huid rondom de ogen
  • Zwarte achterkant zorgt voor verduistering

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8718868975294
Merken Silk Avenue
Inhoud 1

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Silk Solutsions Zijden Slaapmasker Zwart maakt het mogelijk om beter te slapen. Vooral voor op reis en voor slapen in lichte kamers is dit masker perfect geschikt. Het zijden slaapmasker zal iedereen passen door het verstelbare elastiek aan de achterkant. In het donker maakt het lichaam melatonine aan. Dit is een hormoon dat slaperigheid veroorzaakt. Het zijden slaapmasker is zacht hydraterend de huid rondom de ogen. Zijde bevat aminozuren wat de huid hydrateert en ervoor zorgt dat er geen vocht onttrokken wordt aan de huid. Doordat het natuurlijke vochtgehalte van de huid op peil wordt gehouden ontstaan er minder snel rimpels. Daarnaast is Silk Solutsions Zijden Slaapmasker Zwart anti-allergisch. Het slaapmasker is gemaakt van 19 Momme zijde, dit staat voor hoge kwaliteit zijde. De vulling van het masker is 100% katoen. Zowel de voor- als achterkant van het zijden slaapmasker is zwart. Een zwarte achterkant zorgt ervoor dat het verduisterd waardoor in slaap vallen makkelijker wordt.

  • Zwarte achterkant zorgt voor verduistering
  • Gemaakt van 19 Momme zijde
  • Past iedereen door verstelbare elastiek
  • Hydrateert de huid rondom de ogen

Gebruik:


Plaats het Silk Solutsions Zijden Slaapmasker over de ogen. Stel eventueel het verstelbare elastiek bij zodat het zijde slaapmasker goed zit. 

Resultaat:


Door de zwarte achterkant van het Silk Solutsions Zijden Slaapmasker valt wordt in slaap vallen makkelijker. Het zijde zorgt voor hydratatie rondom de ogen. Dit voorkomt op lange termijn rimpels rondom de ogen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag